Laatikkoruuasta kysymys jossa seassa kermaa. Eli miksi laatikko ei maistu seuraavana päivänä oikein miltään.
Oletteko lisänneet laatikkoruokaan lisää kermaa antamaan makua?
Kommentit (11)
Oliko suolatonta alunperin.
Suolamäärä ratkaisee paljon, esim perunat vetävät itseensä.
Vierailija kirjoitti:
Kysymyksen seassa kermaa?
Kyseessä on aakkoslaatikko.
Ei se kerman lisääminen makua tuo, jos ruoka on muuten mautonta.
En tajua miksi maistuu niin laimealta. t.ap
Ainakin kaupan peruna-sipulipakasteista saa mautonta laatikkoa. Tekee tuoretavarasta niin on ihan eri.
Minulla joskus aitoon kermaan tehdystä laatikosta kerma "häviää" seuraavana päivänä. Ilmeisesti se imeytyy perunoihin tai juoksettuu. Ruokakermasta tehty on kermaista ja hyvää seuraavanakin päivänä.
Mitä laatikkoa oli?
Vaikea vastata kun ei selvinnyt ainesosat, jotain liian vähän.
Kyseessä jauhelihaperunalaatikko. t.ap
Vierailija kirjoitti:
Kyseessä jauhelihaperunalaatikko. t.ap
Laita seuraavalla kerralla vaikka kylmäsavuporosulatejuustoa (apua mikä yhdyssana) kerman sijasta, niin ei ainakaan tule mautonta.
Kysymyksen seassa kermaa?