Kohta pyttäriä, mitä itse laitat pyttäriin
Peruna, sipuli, makkaraa, lihapullia ja munia tulee omaani.
Kommentit (17)
Tempeä, paistettuja perunoita, herkkusieniä, sipulia.
Söin just äsken. Laitoin ihan vaan eilen ylijääneitä varhaisperunoita, makkaraa ja sipulia. Päälle runsaahkosti suolaa ja viereen hieman kurkkusalaattia.
Minä tein eilisistä perunoista ja HK:n sinisestä maksupeksut.
En tee ruokaa, jonka nimi kuulostaa oksennuksekselta.
Eilistä kaurapuuroa, oliiveja, chiliä, sushiriisiä, tortilloja, sammen mätiä.
Vierailija kirjoitti:
Tempeä, paistettuja perunoita, herkkusieniä, sipulia.
Näin syntyy kunnon ituhippispydäri.
Jääpaloja, jäisiä marjoja ja jäisiä hedelmäpaloja. Syödään jäisenä
Hellepyttäri.
Makkaraa, perunaa, maksalaatikkoa, lihapullia, kananmunaa.
Kananmunaa, Perunaa, Sipulia, Makkaraa/nakkia ja mausteita oikeissa suhteissa. Muuta ei spydäri tarvitse.
Pyttäri? Mikä, säälittävä h o m o ?
Oletin, että ap on saamassa pyttytuomion tms. Mitä laitan hei päälle, et on tarpeeks w t ????
Hyi. Ja paljonkohan on kaloreita...?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tempeä, paistettuja perunoita, herkkusieniä, sipulia.
Näin syntyy kunnon ituhippispydäri.
Sitäpä juuri, hyvin bongattu :)
Tulee nimi ruotsista,pytt i panna,eli kaikki mitä eilisestä grillauksesta jäi jäljelle tökätään pannulle perunaviipaleiden kanssa ja päälle pari munaa,vedetään nassuun kylmän kaljan kera.ei oo nälkä sen jälkeen heti.
Peruna, makkara, sipuli, valkosipuli, kasviksia jos on, ehkä muna.