Oletko tehnyt kana-biryani nimistä ruokaa?
Kommentit (18)
Onko se kana-biryania, jos paistaa kananjauhelihaa ja lisää siihen pirkka biryanikastikkeen?
Ravintolassa olen syönyt ja tykkäsin, itse en ole tehnyt.
Vierailija kirjoitti:
Onko se kana-biryania, jos paistaa kananjauhelihaa ja lisää siihen pirkka biryanikastikkeen?
Ei ole olemassa pirkan biryanikastiketta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko se kana-biryania, jos paistaa kananjauhelihaa ja lisää siihen pirkka biryanikastikkeen?
Ei ole olemassa pirkan biryanikastiketta.
No, se oli sitten jalfrezi. Mutta tuo on kysymyksen pointtiin vastaamisessa sivuseikka.
Kysytään sitten näin, kun nipotetaan lillukanvarsista.
Onko se kana-biryania, jos paistaa kananjauhelihaa ja lisää siihen valmiin biryani-ateriakastikkeen?
Intiassa syönyt ja tykkäsin. Kotona tulee tehtyä yleensä palak paneeria tai butter chickeniä, lisäksi naan-leipää ja jotain raitaa paksumpaa jogurttipohjaista kastiketta.
Vierailija kirjoitti:
Kysytään sitten näin, kun nipotetaan lillukanvarsista.
Onko se kana-biryania, jos paistaa kananjauhelihaa ja lisää siihen valmiin biryani-ateriakastikkeen?
Kyseessä ei ole kastike vaan pataruoka riisillä. Joten ei ole biryani tuo ehdottamasi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kysytään sitten näin, kun nipotetaan lillukanvarsista.
Onko se kana-biryania, jos paistaa kananjauhelihaa ja lisää siihen valmiin biryani-ateriakastikkeen?
Kyseessä ei ole kastike vaan pataruoka riisillä. Joten ei ole biryani tuo ehdottamasi.
Et taida oikein olla perillä noista ateriakastikkeista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kysytään sitten näin, kun nipotetaan lillukanvarsista.
Onko se kana-biryania, jos paistaa kananjauhelihaa ja lisää siihen valmiin biryani-ateriakastikkeen?
Kyseessä ei ole kastike vaan pataruoka riisillä. Joten ei ole biryani tuo ehdottamasi.
Et taida oikein olla perillä noista ateriakastikkeista.
Tuossa yksi resepti valmiilla kastikkeella.
https://www.pataks.co.uk/recipes/easy-aromatic-chicken-biryani
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kysytään sitten näin, kun nipotetaan lillukanvarsista.
Onko se kana-biryania, jos paistaa kananjauhelihaa ja lisää siihen valmiin biryani-ateriakastikkeen?
Kyseessä ei ole kastike vaan pataruoka riisillä. Joten ei ole biryani tuo ehdottamasi.
Et taida oikein olla perillä noista ateriakastikkeista.
Miksiköhän.linkki ei tullut eri värillä? Pitäisikö jättää rivi väliin?
Tuossa yksi resepti valmiilla kastikkeella.
https://www.pataks.co.uk/recipes/easy-aromatic-chicken-biryani
Intialaisissa ruuissa maistuu vain mausteet, ei varsinainen ruoka-aine. Meillä ei menisi jatkoon.
Vierailija kirjoitti:
Intialaisissa ruuissa maistuu vain mausteet, ei varsinainen ruoka-aine. Meillä ei menisi jatkoon.
Sä et vaan osaa.
En ole kokeillut. Biryani on hyvää, mutta ei ihan niin hyvää mielestäni. Se on aika työläs tehdä itse.
Vierailija kirjoitti:
Intialaisissa ruuissa maistuu vain mausteet, ei varsinainen ruoka-aine. Meillä ei menisi jatkoon.
Ne mausteethan nimenomaan auttavat tuomaan se pääruoka-aineen maun esille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Intialaisissa ruuissa maistuu vain mausteet, ei varsinainen ruoka-aine. Meillä ei menisi jatkoon.
Sä et vaan osaa.
Olen tehnyt intialaista ruokaa jo 1980-luvulta saakka. On jotenkin ruvennut kyllästyttämään tuo ylenmääräinen mausteiden käyttö ja se varsinainen herkullinen puhdas ruoka-aine jää statistiksi. Luulenpa että tässä on niin päin, että sulla se ruuanlaittotaito on hukassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Intialaisissa ruuissa maistuu vain mausteet, ei varsinainen ruoka-aine. Meillä ei menisi jatkoon.
Ne mausteethan nimenomaan auttavat tuomaan se pääruoka-aineen maun esille.
Etelän mailla käytetään paljon mausteita monesti siksi, että se pilaantuneen lihan tms maku häviää.
Olen syönyt kaupasta valmiina kasvis-biryania. Aivan ihanaa.