Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ohrajauhot pilalla?

Mitä ihmettä?
11.06.2022 |

Ostin vasta paketin ohrajauhoja, joissa on päiväystä jäljellä tän vuoden loppuun. Leivoin niistä rieskaa, johon käytin ohrajauhojen lisäksi vain piimää, suolaa ja soodaa.

Taikina näytti ihan hyvältä ennen uuniin laittamista, mutta kun otin rieskat uunista, ne olivat punertavia. Maku oli omituinen, vähän sienimäinen, enkä uskaltanut syödä leipomuksia.

Mietinkin, onko noissa jauhoissa joku vika?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
11.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on liikaa soodaa voi punertua.

Vierailija
2/4 |
11.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko piimä eilaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
11.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se on liika soodan määrä. Kiloon ohrajauhoja 1 tl soodaa rieskassa.

Vierailija
4/4 |
11.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ite söin tänään pilalle menneen purkan. Purkka maistui alussa normaalille kuten muut pussissa olleet, mutta alkoi yllättäen täysin sulaa suussa. Näin ei ole koskaan ennen käynyt.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme viisi