Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tomaattipyrepurkissa painetta, uskaltaako syödä?

Vierailija
31.05.2022 |

Päiväys oli siinä kyllä mennyt, mutta on säilytetty aina viileässä ja pimeässä. Kun avasin, niin sieltä purskahti paineella sitä pyrettä. Ei kyllä haissut eikä maistunut erikoiselta. Uskaltaako tuota laittaa kastikkeeseen vai heitänkö pois?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
31.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos se kylmästä otettuna on turvonnut pinkeäksi ja purskuu avatessa, niin jättäisin syömättä.

Kyllä sen jääkaapissa pitäisi olla alipaineisena kyljen lontolla.

Vierailija
2/4 |
31.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus noista on tosiaan purkahtanut avatessa, jos maussa ei ole vikaa niin käyttäisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
31.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se ollut turvonnut pinkeäksi, pohja oli ehkä hieman taipunut sinne sisäänpäin. Muuten näytti normaalilta.

Vierailija
4/4 |
31.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kyllä näe mitään syytä olla käyttämättä jos se itse pyre on ihan normaalin näköistä ja hajuista ja makuista.