Lue keskustelun säännöt.
Kerro tosi hyvä ruskean kastikkeen ohje pliis!
Kommentit (6)
Kolme tuntia kypsennystä, sianläskipohjaan tietysti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Kaksi työvaihetta:
1) Osta kastiketiivistepurkki kaupasta.
2) Lämmitä pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.
Niin äitisikin tekisi.
Ne tiivisteet on täynnä paskaa.
Hyvän kastikkeen yksi salaisuus on keittää sitä kasaan jolloin maut tiivistyvät. Oikea maustaminen on myös tärkeää, ei ainakaan mitään valmiita lihaliemiä.
Oikeaa voita, vehnäjauhoja, vettä, suolaa, kokonaisia maustepippureita, tilkka kermaa (ilmankin pärjää).
Paljon suolaista voita, jonka sekaan jauhot hämmennellään , niin, että seos on koko ajan "valuvaa"
Kun seos on ruskeaa lisätään joukkoon suolaa ja mustapippuria, sekä vesi vähitellen.
Näin itse onnistun aina,