Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuullotatteko kasvikset suolaiseen piirakkaan?

Vierailija
17.05.2022 |

En osaa päättää, kummin tekisin tällä kertaa. Täytteeksi tulee kinkkua, paprikaa, purjoa ja säilykepersikkaa (persikkaa ei tietenkään kuulloteta). Munamaidon tilalla käytän purkin ranskankermaa, tilkan kuohukermaa notkistamaan täytteen ja vaan yhden munan. Juustoina punaleimaemmentalraastetta ja koskenlaskijaa rouheasti revittynä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti!

En voi sietää sitä että joku sipuli, purjo tai broccoli olisi sellainen kitkerännahkea siellä juusto/kermamassan sisällä. 

Esim paprika, purjo ja sipuli tulee ihanan makeiksi kun niitä kuullottaa, ne ihan sulaa suussa

Vierailija
2/4 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääkö purjo halkaista pitkittäin ja huuhtaista kerrosten välit? Meinaan kerran kun en huuhtonut välejä, siellä oli aika paljon multaa joka ei tuntunut suussa hyvältä. Taisi olla avomaalla kasvatettua, kasvihuoneessa ehkä ei tule multaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullotan sipulin ja paprikan, muita kasviksia en piirakassa käytäkkään.

Vierailija
4/4 |
17.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ikinä kuullota mitä, tulee inhottavan lötköä ja pahan makuista kaikesta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan kuusi