Kuullotatteko kasvikset suolaiseen piirakkaan?
En osaa päättää, kummin tekisin tällä kertaa. Täytteeksi tulee kinkkua, paprikaa, purjoa ja säilykepersikkaa (persikkaa ei tietenkään kuulloteta). Munamaidon tilalla käytän purkin ranskankermaa, tilkan kuohukermaa notkistamaan täytteen ja vaan yhden munan. Juustoina punaleimaemmentalraastetta ja koskenlaskijaa rouheasti revittynä.
Kommentit (4)
Pitääkö purjo halkaista pitkittäin ja huuhtaista kerrosten välit? Meinaan kerran kun en huuhtonut välejä, siellä oli aika paljon multaa joka ei tuntunut suussa hyvältä. Taisi olla avomaalla kasvatettua, kasvihuoneessa ehkä ei tule multaiseksi.
Kuullotan sipulin ja paprikan, muita kasviksia en piirakassa käytäkkään.
En ikinä kuullota mitä, tulee inhottavan lötköä ja pahan makuista kaikesta.
Ehdottomasti!
En voi sietää sitä että joku sipuli, purjo tai broccoli olisi sellainen kitkerännahkea siellä juusto/kermamassan sisällä.
Esim paprika, purjo ja sipuli tulee ihanan makeiksi kun niitä kuullottaa, ne ihan sulaa suussa