Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka pitkään tässä kohtaa uskot että liha mureutuu?

Vierailija
12.05.2022 |

Vai mureutuukohan ollenkaan enää?

1. Laitoin ulkopaistin (ei takuumurea) pannun kautta uuniin ja annoin olla 45min siellä kokonaisena
2. Foliossa 15min
3. Paloittelin ja laitoin paloina kasariin + kermakastike päälle
4. Haudutellut nyt 30min ja vieläkin melko sitkeää

Tuleekohan siitä enään mureaa jos annan olla vielä 30-60min vai pitääköhän tilata pizza?

T. Aloitteleva koti-äiti.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
12.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän noin ruokaa laiteta.

Vierailija
2/5 |
12.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eihän noin ruokaa laiteta.

Sitä vähän pelkäänkin. Olisi pitänyt paloitella raakana varmaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
12.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaiva maakuoppa ja laita sinne.

Vierailija
4/5 |
12.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvää tuli. Aloin syömään 15.20 eli aika pitkään pidin kasarissa. Olisi pitänyt laittaa lihaliemessä ensin ja sitten lisätä kerma vasta lopussa koske kerma vetistyi aika paljon. Mutta hyvänmakuista kuin mikä.

Vierailija
5/5 |
12.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

3 tuntia on minimi yleensä lihaa haudutettaessa mureaksi. Lämpötila on hyvä olla siinä 80-100c välillä, muuten tulee aika sitkeää lihaa, jos kovemmalla lämmöllä hauduttelee pitkän aikaa. Ja tosiaan sen paistin olis voinu heti alkuun lohkoa. Ja voihan sen paistin paistaa kokonaisena uunissa ja jättää mediumiksi, jos tykkää hieman vähemmän kypsästä lihasta. Leikkaa paistista sitten ohkasia siivuja viistosti lihasyitä leikaten, kastikeen tekee erikseen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä seitsemän