Kotitekoinen dippi kermaviiliin, ideoita?
Kermaviilin muistin ostaa mutten maustepussia enkä millään jaksaisi käydä sen takia kaupassa. Parhaat ohjeet kehiin kun oletetaan, että keittiön maustevarustus on perusluokkaa. Tulee pekoniin käärityille parsoille.
Kommentit (15)
No ensinnäkin pekonin pintaan tuhtisti grillimaustetta ja se kääritään parsan ympärille. Ja jos valkosipuli maistuu, niin tekisin valkosipuli-dipin tuorepuristetusta valkosipulista tai paremman puutteessa jauheesta. Ruohosipulia sekaan myös vähän antamaan väriä.
Jägermaisteria 2 dl ripaus pippuria ja suolaa
Pilko siihen valkosipulin kynsi ja lisää vähän mustapippuria, anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Raastettu kurkkukin sopii sekaan, tulee tsatsikimainen dippi.
Fetaa ja valkosipulia, molemmat vaan murskaksi ja kermaviilin sekaan. Jos vielä fetan jälkeen tarvitsee niin vähän suolaa.
Niitä poppamiehen tulisia sooseja kun lurauttaa pari lusikallista (tai oman maun mukaan, eli ehkä enemmänkin) kermaviilipurkkiin niin tulee herkkua!
Sitruunaa (myös kuorta raastettuna jos löytyy tuoretta kotona), murskattua valkosipulia, pieni loraus hunajaa. Hieman mustapippuria ja suolaa.
Pistin nyt valkosipulia, suolaa ja hieman pippurisekoitusta sekä murskasin joukkoon hieman paahdettua sipulia. Sitruunamehua olisin pistänyt, mutta päiväys olikin pari vuotta sitten, hups. Saa nähdä onko minkään makuista, kiitos vastanneille!
Vierailija kirjoitti:
Pistin nyt valkosipulia, suolaa ja hieman pippurisekoitusta sekä murskasin joukkoon hieman paahdettua sipulia. Sitruunamehua olisin pistänyt, mutta päiväys olikin pari vuotta sitten, hups. Saa nähdä onko minkään makuista, kiitos vastanneille!
Uu, kuulostaa hyvältä, tuo paahdettu sipuli on varmaan ihana lisä. Pistetäänpä itsellekin vinkki ylös. Herkullista viikonloppua sinulle ap!
Hyvää tuli! Tosin se paahdettu sipuli olisi pitänyt murskata vielä pienemmäksi. Nyt kun se on vettynyt niin sattumat tuntuu ikäviltä.
Puolukkahilloa ja piparjuurta.
Sitruunapippuria.
Eijmlauta.
Kattoo kaapista mitä mausteita siellä on ja sekoittaa siihen kermaviiliin sellaisia joista tykkää.
Ei oo rakettitiedettä tämä ap.
Mä heitän aina kaikkia mausteita sekaisin j maistelen kunnes lopputulos miellyttää. Suola, pippuri, paprika, savupaprika, chili, juustokumina, valkosipuli, sitruuna/lime, erilaiset hot saucet... Pieniä määriä kunnes in sopivasti.
n. ruokalusikallinen ketsuppia ja saman verran sinappia. Lisäksi vielä valkosipulirouhetta/jauhetta
4cl vodkaa
2cl gin
Ripaus suolaa