Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi kaikkiin jäätelöihin ja suklaisiin pitää tunkea suolaa nykyään?

Vierailija
30.04.2022 |

Mikä villitys tää on. Jotain salted caramelia, merisuolaa tai suolaista suklaakastiketta täynnä kaikki uutuudet.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilöntäaine. 

Vierailija
2/4 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne suolattomat oo hyllyistä hävinneet. Hyvänmakuisia lisiä karkkihyllyyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se on hyvä makuyhdistelmä. Sitä paitsi suurin osa on edelleen jotain muuta, joten turha valitus.

Vierailija
4/4 |
30.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen samaa ihmetellyt. Suola lisää syöpäriskiä ja verenpainetautia ja silti sitä lisätään ihan liikaa ja makeisiinkiin tuotteisiin, joihin se ei sovi ollenkaan. Pikkukaupunkimme ainoan gourmet-ravintolan a la carte-listan molemmat jälkiruuat on pilattu suolalla/lakritsilla, yök, ei voi käydä siellä.