Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Jauhaminen halpuuttaa lihaa
26.04.2022 |
Ravintolassa hampurilainen oli halvempi kuin pihvi ilman hampurilaista. Hampurilaisen välissä oleva pihvi olisi samankokoinen kuin pihvipihvi. Tarjoilija ilmoitti, että kumpikin pihvi on eläimen samasta osasta. Tarjoilija sanoi hintaeron syyksi, että hampurilaispihvi on jauhettu, siksi hampurilainen on halvempi kuin pihvipihvi. Miksi jauhettu pihvi on halvempi kuin jauhamaton?
Kommentit (3)
Siihen jauhepihviin on jauhettu ne rasvat ja kalvot jotka on poistettu pihvipihvin ympäriltä. Ja on siinä seassa muutakin lihaa koska arvo-osia ei riitä joka paikkaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
niin?