Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Appelsiinimarmeladi paahtoleivän päällä

Vierailija
25.04.2022 |

Olenko ainoa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
25.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et

Vierailija
2/6 |
25.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla se appelsiinimarmeladi on aina vain croissantin välissä, paahtoleipää harvoin syön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
25.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Briteissä heitä on miljoonia 😁.

Itse pistän toisinaan paahtiksen päälle omatekemää marjahilloa ja juustoviipale päälle 😋.

Harvoin kyllä, koska en paahtoleipää syö usein.

Vierailija
4/6 |
25.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Englannissa ihan normi ja sieltä opin. Myös ranskassa aamupala patonki ja joku hillo.

Vierailija
5/6 |
25.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi se on niiiin hyvää!

Rouskahtelevan rapsakaksi paahdettu lämmin leipä, siihen päälle sipaisu sulavaa voita ja marmeladia, namskis.

Vierailija
6/6 |
25.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Köyhän herkkua ja taitaa olla yleinen tapa Englanti ,Usa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yksi