Lihan alkuperä: useat EU- ja muut kuin EU-maat
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Juurikin tuon takia rupesin vegetaariksi.
Uskotko tuota edes itsekään...?
Niinpä.
Siksi katsonut jo vuosien ajan kaikista ostamistani lihoista, pekonista lähtien, että on kotimaista lihaa.
Itse ostan vain kotimaista antibioottivapaata lihaa. Mistä tuollaisia lihoja edes löytyy ja kuka niitä ostaa? En antaisi koskaan kasvavalle lapselle Suomen ulkopuolella tuotettua lihaa.
Välillä mietityttää, mitä lihaa päiväkodissa lapsille syötetään, onko se varmasti kotimaista. Luomua alkaa onneksi olemaan aika usein. Melkoinen karhunpalvelus pakottaa kaikki lapset esiopetukseen ja sitten syöttää heille roskaruokaa, toivottavasti näin ei tapahdu.
Ei tosiaan kannata syödä ulkomaisia lihoja. Suomessa on satavarmasti laatu,kohtelu ja ab-vapaus. Osa pekonistakin on suomalaista possua joka on raatona lennätetty Puolaan ja sieltä tänne kauppaan pekonihyllylle. Snellman tekee sentään Pietarsaaressa.
Ruoan alkuperä voi nykyisin olla vaikka hilloissa Kiina. Maailman saasteisimmassa maassa tuotetut marjat suorastaan hirvittävät ja näitä myy vaikka X-tra-lettuhillo.
Juurikin tuon takia rupesin vegetaariksi.