Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihan alkuperä: useat EU- ja muut kuin EU-maat

Vierailija
24.04.2022 |

Onpa valaisevaa.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juurikin tuon takia rupesin vegetaariksi.

Vierailija
2/7 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juurikin tuon takia rupesin vegetaariksi.

Uskotko tuota edes itsekään...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinpä.

Siksi katsonut jo vuosien ajan kaikista ostamistani lihoista, pekonista lähtien, että on kotimaista lihaa.

Vierailija
4/7 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse ostan vain kotimaista antibioottivapaata lihaa. Mistä tuollaisia lihoja edes löytyy ja kuka niitä ostaa? En antaisi koskaan kasvavalle lapselle Suomen ulkopuolella tuotettua lihaa.

Vierailija
5/7 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välillä mietityttää, mitä lihaa päiväkodissa lapsille syötetään, onko se varmasti kotimaista. Luomua alkaa onneksi olemaan aika usein. Melkoinen karhunpalvelus pakottaa kaikki lapset esiopetukseen ja sitten syöttää heille roskaruokaa, toivottavasti näin ei tapahdu.

Vierailija
6/7 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tosiaan kannata syödä ulkomaisia lihoja. Suomessa on satavarmasti laatu,kohtelu ja ab-vapaus. Osa pekonistakin on suomalaista possua joka on raatona lennätetty Puolaan ja sieltä tänne kauppaan pekonihyllylle. Snellman tekee sentään Pietarsaaressa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruoan alkuperä voi nykyisin olla vaikka hilloissa Kiina. Maailman saasteisimmassa maassa tuotetut marjat suorastaan hirvittävät ja näitä myy vaikka X-tra-lettuhillo.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kaksi