Miten kaikki -ton, -ton on muodissa kun on niin pahaa ja ankeaa?
No joo, joidenkin on oikeasti pakko vältellä joitain ruoka aineita mutta muut, miksi? Jotain erityisyyden korostusta?
Kommentit (4)
Paras on tämä lähes huvittava ”kaiketon kakku”. Osalla oikeat lääketieteelliset syyt ja allergiat, osalla eettiset valinnat, osalla hifistelyä. Eipä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että eri tason vegetarismit ja jopa tiukka vegaanisuuskin yleistyvät näin paljon. Omassa tuttavapiirissänikin, jo vähän vanhemmassa, on nykyisin harvinaisuus, jos ei edes punaista lihaa vältä. Ja kauramaitoa käyttävät jo monet vanhuksetkin.
Itsekeksityt tarpeettomat dieetit on trendikkäitä. Mitä enemmän rajoittaa syömisiään sitä allonharjammalla on.
Ymmärrän kyllä esim. viljattomat, maidottomat, munattomat yms. ohjeet, jos kyse on allergiasta.
Sen sijaan en ymmärrä, miksi sokeri pitää AINA korvata jollain Stevialla tai intiaanisokerilla, tai rasvan on EHDOTTOMASTI oltava vähintään neitsytoliiviöljyä, Nutellaa tai kookosrasvaa.
Markkinointia...
No olipa kivasti sanottu. Itken nyt.