Miten ihmeessä noita mangoja pitää syödä? Ei saa leikattua halki pitää vaan puukolla vuolla päälliskerrosta
Miten ne pitää syödä? Hirveästi jää syömättä kun vaan päälliskerros on pehmeä ja sisus kovaa.
Kommentit (10)
Ovatko mangot mungo jerrylle sukua?
Vierailija kirjoitti:
Ei kypsä mango ole kova. Suomeen ne tuodaan ja myydään raakoina, jolloin ne ovat kovia eivätkä maistu makeilta.
No oli nuo kovia, päällikerros pehmeä ja sellainen että menee kohta pilalle ja sisältä keskeltä kova
Niin. Siellä on se siemen sisällä. Sitä ei voi syödä.
Katso netistä video. Niin helppoa kun osaa.
Vierailija kirjoitti:
Katso netistä video. Niin helppoa kun osaa.
Kuinka leikkaan mangon oikein tai kuinka leikkaan mangon kuutioiksi.
Videoita löytyy vaikka kuinka paljon.
Aina kun tarvitsen mangoa johonkin leivonnaiseen tai jälkiruokaan, ostan sen vauvanruokahyllystä soseena.
Muuten mangot ovat hyviä vain Paul Gauguinin maalauksissa.
Leikkaa mango kolmeen viipaleeseen, niin että siemen jää keskimmäiseen. Sitten syö hedelmäliha lusikalla.
Mangojen kausi meni jo!
Kausi on vuosi vuodelta lyhyempi, ja laatu kamalampi.
Hyviä mangoja tuotetaan vain Perussa. Hedelmälihan täytyy olla oranssinkeltainen, ei keltainen.
Eli turhaan kuorit. Ei ole hyviä enää.
Sitä siementä ei tosiaan syödä ja se on kova. Leikataan viipaleet siihen asti kun on pehmeää, ruudutetaan veitsellä ja käännetään kuori nurinpäin jolloin mangokuutiot tulee hyvin tarjolle kuoresta. Näin https://www.keittotaito.com/mangon_kasittely.html
Ei kypsä mango ole kova. Suomeen ne tuodaan ja myydään raakoina, jolloin ne ovat kovia eivätkä maistu makeilta.