Suomen parhaat lihapiirakat?
Ainakin Siilinjärven Syöttölautanen -grillillä maukkaat.
Kommentit (41)
Savonlinnan leipomo Laurikaisen lörtsy ehdottomasti paras enkä muita syö.
Turisteille myydään lörtsyjä torilla mitkä ei lähelläkään Laurikaisen lörtsyjä ja sitten ihmetellään miten näitä joku kehuu.
Savonlinnan Laurikaiset ja Kuopion Partaset.
Hanna Partanen, Kuopio
Ja se paras on tietysti omatekoinen perinteinen voi-/lehtitaikinaan tehty pellillinen.
Täyte: j-lihaa, sipulia, vähän valkosipulia, riisiä, keitettyä kananmunaa, hyvät mausteet.
Ja juustokuorrutus päälle.
Juuri on yksi panos uunissa. Kuola valuu jo.
Eromanga Hki ja Laurikaisen lihapiirakat Savonlinna.
Vierailija kirjoitti:
Nurmi-Sulonen! Suomen Turusta.
Hyi, kuivia lihapiirakoita. Jäävät kurkkuun kiinni. En suosittele.
Helsingistä ei saa hyviä piirakoita.
Eromangat oli ennen hyviä, ei enää.
Paras lihapiirakka minkä Hesasta saa niin on Fazerin.
Muuten lörtsy ei ole lihapiirakka.
Ne atrian vaiko saariaisenko lihikset, ennen kuin resepti uudistettiin. Ne lihikset sellaisia kosteita suussa sulavia, kylmänäkin erittäin maukkaita.
Calainen Oy:n lihapiirakat Helsingistä.
Hanna ja Irene Partanen Kuopio Savo. Eri firmoja ovat. Molemmissa parhaat possut ja lihikset
Vierailija kirjoitti:
Hanna Partanen, Kuopio
Ja se paras on tietysti omatekoinen perinteinen voi-/lehtitaikinaan tehty pellillinen.
Täyte: j-lihaa, sipulia, vähän valkosipulia, riisiä, keitettyä kananmunaa, hyvät mausteet.
Ja juustokuorrutus päälle.
Juuri on yksi panos uunissa. Kuola valuu jo.
Nami nami.
Nuo Hanna Patasen piirakat ja muutkin tuotteet on tosi hyviä, mutta pieni purnaus hinnasta:
Lihis eli liikelounas maksoi markka-aikaan pitkään sen 5 mk. Euron tultua hinta nousi heti siihen euroon. Nyt hinta on jo 2,5€
Kukot on jo tosi kalliita. Muikkukukko 28€/kg. Asiallisen kokoinen parin kilon kukko siis yli 50€.
Aika hyvin, kun taikinaa on kukossa ½. Pienissä enemmän.
Että kyllä kukonhimoissa ainakin meikäläinen rupeaa leipomaan ihan itse. Se kun ei ole mitään rakettitiedettä. Jätän Hannan kukot sitten rikkaille turisteille.
Partanen on vamasti yksi Suomen kannattavimpia leipomoita. Rahapaja, sanoisin.
Toki on hienoa että perinteitä kunnioittaen voi menestyä.
Vierailija kirjoitti:
Nurmi-Sulonen! Suomen Turusta.
Nurmi&Sulosen piiraat ovat niin erilaisia muihin lihapiirakoihin verrattuna, että kyseessä voisi olla kokonaan eri tuote. Olen syönyt lihapiirakoita ympäri Suomen ja mikään muu ei edes muistuta Nurmi&Sulosen piirasta.
Kuopion torin Hanna Partasen lihapiirakkaa parempaa ei ole!
Irene Partasen piirakka maistui homeelle. En osta enää koskaan Irenen tekeleitä.
Vierailija kirjoitti:
Muuten lörtsy ei ole lihapiirakka.
No kyllä se kovasti lihiksen läheinen sukulainen ainakin on.
Ainekset on ihan samat. Muoto vaan on toinen. Lihis mikä lihis.
Kesämäen leipomon lihapiirakat on Suomen parhaat, mikään muu lihis ei käy Atomiin tai Vetyyn.