Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka kasslerista saa syötävää muuten kuin uunissa monta tuntia hauduttamalla

Vierailija
26.03.2022 |

kertokaa parhaat ohjeenne

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minuutti kummaltakin puolelta pannulla !

Vierailija
2/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

siitä tulee aina jo sanana mieleen köntti, eli turtiainen , sen niska.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

He he, luin ensin että miten putlerista saa syötävää... Kyllähän senkin vielä madot syö, tuskin balsamoidaan.

Vierailija
4/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei millään.

Muistan yhä ex anopin joka 30v sitten kerta toisensa jälkeen vuosikausia teki kassleria uunissa ja aina sitten sanoi, siis aina, ruokapöydässä: ”No miten tästä nyt tällaista tuli”.

No mitenköhän siitä nyt olisi tullut yhtään erilaista kuin aiemminkaan 🤣🤣🤣

Vierailija
5/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
6/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa kassler tuuman paksuiksi pihveiksi ja paista pannulla. Tulee mureaa ja maukasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytän kasleria lihapatoihin tai leikkaan pihveiksi ja nuijin ohuehkoksi

Vierailija
8/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvin voi tuon lihan pilkkoa kuutioiksi (ei tarvitse olla edes pientä silppua) ja paistaa/hauduttaa sen pannulla. Olisko joku vartti tai yli, melko nopeasti saa kypsäksi noin.

Sitten teen erikseen tomaattipohjaisen sipuli-kasvis/porkkanasörsselin (joko tomaattimurskaan mausteilla tai valmis purkki pastakastiketta) pannulla ja siihen vielä ne lihat hautumaan. Olisko noin puolen tunnin juttu. Hyvää pastan ja potun kans.

Kasleria jahtaan alelaareista, hyvää riittoisaa ja halpaa. Siis teen kerralla monen päivän padan ja kasvisten sekaan voi laittaa myös papuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suikaloi, voit vaikka saksilla hoitaa sen asian. Kassleriahan se taitaa kaupan valmis possusuikalekin olla.

Vierailija
10/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on isoja rasvapatteja ne voi raapaista veitsellä pois ennen lihan pilkkomista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

On ainakin osa valmissuikaleista kasleria. Parempaa mielestäni kun tekee itse palasta, en tykkää siitä pienestä silpusta.

Vierailija
12/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka valopää lienee keksinyt aikoinaan hienostelunimen sianniskalle. Muualla maailmassa kassleria on vähintäänkin savustettu hieman ja se sisältää monesti jotakin natriumglutamaattia tms. Ainakin ruotsalaisten reseptien kassler on tuollaista, ei suinkaan sellaista jota saa suomalaisista kaupoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sähkösavustimella siitä tulee todella hyvää. Esim. leivän päällä, vielä kun siihen laittaa hieman sinappia, se maistuu taivaallisen hyvältä. Meillä savustetaan kassleria melko usein.

Vierailija
14/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa lihaksisto senttisiksi kuutioiksi. Päkerrä saman kokoista porkkana- sekä sipulakuutiota.

.

Paista pannulla ensin lihoihin väriä ja lisää sitten kasvikset. Mausteeksi pippuria ja suolaa (ei aromi). Hauduta kypsäksi (tunteroinen) ja sitten lisää pannuun oikeaa kermaa tai smetanaa reilu knööli ja anna kiehahtaa. Tarjoile makaryllin tai perunojen keralla.

.

.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vielä parikymmentä vuotta sitten kaupoissa oli syksy-talvi-kevät -sesongeissa myytävänä talouskyljyksiä, jotka olivat halvempia ja mehukkaampia kuin normaalikyljykset. Sitten kesäaikaan näille annettiin nimi kassler ja otettiin isompi hinta grillausbuumin takia.

Vierailija
16/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos on isoja rasvapatteja ne voi raapaista veitsellä pois ennen lihan pilkkomista.

Älä hullujas puhu, se rasva kuuluu siihen.

Vierailija
17/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin väärin: kuinka KALSAREISTA, sorryyyy.

Vierailija
18/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Leikkaa lihaksisto senttisiksi kuutioiksi. Päkerrä saman kokoista porkkana- sekä sipulakuutiota.

.

Paista pannulla ensin lihoihin väriä ja lisää sitten kasvikset. Mausteeksi pippuria ja suolaa (ei aromi). Hauduta kypsäksi (tunteroinen) ja sitten lisää pannuun oikeaa kermaa tai smetanaa reilu knööli ja anna kiehahtaa. Tarjoile makaryllin tai perunojen keralla.

.

.

Mitä on makarylli?

Vierailija
19/19 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makarylli on fiinikäs sivistynyt pasta. Vähän parempi kuin makarooni..muka.