Voiko kakkupohjan tehdä ilman perunajauhoa?
Otsikossa kysymys. Myös saa esittää omaa respaa kakkupohjalle.
Kommentit (8)
3 kuppia
kuppi sokeria, kuppi munia vaahdotetaan ja lisätään kuppi vehnäjauhoja
voit toki laittaa leivinjauhettakin, muttei välttämätöntä
Mä en ole koskaan käyttänyt kakkupohjaan perunajauhoa. Teen mummoni vanhalla reseptillä, samanverran esim. lasillinen kananmunia, jauhoja ja sokeria. Ei muuta. Teen kakkupohjan joko leivinpaperin päälle tai sitten käytän mantelirouhetta tai keksimurua ettei tartu kiinni, korppujauhoja en käytä.
Jos pitää olla gluteeniton, niin vaalealla jauhoseoksella voi tehdä - käytä vain 2/3 vehnäjauhon määrästä.
Voi. Jallunkin voi juoda ilman kolaa.
Vierailija kirjoitti:
Mä en ole koskaan käyttänyt kakkupohjaan perunajauhoa. Teen mummoni vanhalla reseptillä, samanverran esim. lasillinen kananmunia, jauhoja ja sokeria. Ei muuta. Teen kakkupohjan joko leivinpaperin päälle tai sitten käytän mantelirouhetta tai keksimurua ettei tartu kiinni, korppujauhoja en käytä.
Eli kaikkea saman verran. Miksi ei korppujauhoa?
Voiko vehnäjauhot korvata ruisjauhoilla?
En ole koskaan käyttänyt perunajauhoja kakkupohjaan tai edes kuullut että sitä siihen voisi käyttää 😮 Perus sokerikakkupohjaan tulee vaan munia, vehnäjauhoja ja sokeria
Voi.