Kummat oliivit on sinusta parempia: mustat vai vihreät?
Kommentit (24)
Molemmat maistuu ihan p a s k a l l e.
Vihreät. Mustat maistuu ihan bensalle.
Vihreistä vähäsuolaisista oliiveista
Mustat oliivit parempia. Vihreät on kitkeriä.
Kalamata oliivit ovat luonnostaan tummia, ja ne erottää kyllä selvästi värjätyistä oliiveista.
Kaikkein parhaita on mustat kalamata-oliivit, seuraavaksi vihreät oliivit. Mustat värjätyt oliivit eivät pääse edes listalle.
Vierailija kirjoitti:
Kaikkein parhaita on mustat kalamata-oliivit, seuraavaksi vihreät oliivit. Mustat värjätyt oliivit eivät pääse edes listalle.
Kalamatat eivät ole mustia. Ne on tummia, mutta selvästi vaaleampia kuin mustat oliivit.
En tykkää kalamata oliiveistä kun niissä on kiviä. Vai onko niitä kivettömiäkin kalamatoja?
Vierailija kirjoitti:
En tykkää kalamata oliiveistä kun niissä on kiviä. Vai onko niitä kivettömiäkin kalamatoja?
Kaikissa oliiveista on kivi, mutta kalamataa saa myös versiona josta kivi on poistettu.
En pidä oliiveista, kummankaan värisistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaikkein parhaita on mustat kalamata-oliivit, seuraavaksi vihreät oliivit. Mustat värjätyt oliivit eivät pääse edes listalle.
Kalamatat eivät ole mustia. Ne on tummia, mutta selvästi vaaleampia kuin mustat oliivit.
Niin no ne on sellaisia tummanruskean punertavia. Mutta kutsun niitä kyllä mustiksi oliiveiksi.
Olen aina ihmetellyt, mikä järki niissä mustissa värjätyissä on. Ne ei maistu yhtään millekään. Mihin se maku häviää siinä värjäyksessä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tykkää kalamata oliiveistä kun niissä on kiviä. Vai onko niitä kivettömiäkin kalamatoja?
Kaikissa oliiveista on kivi, mutta kalamataa saa myös versiona josta kivi on poistettu.
Tiedän kyllä. Hyvä jos saa sellaisiakin kivettömiä..
Musta oliivi on oikeasti vihreä
Tasaisen musta oliivi on saatu aikaan kemiallisesti värjäämällä. Väriaine on vaaratonta, mutta osa kuluttajista pitää oliivia mauttomana.
https://yle.fi/uutiset/3-6446433
Tykkään kummastakin mutta mustat maistuvat miedommilta jopa mauton. Vihreä on voimakkaamman makuinen.
Osa ei voi sietää oliiveja ja osalle ne ovat herkkua. Minä laitan niitä makarooni laatikkoonkin paprikan lisäksi. Pakaste pitsat tuunaan aina oliiveilla. Raejuustoon sekoitan tonnikalaa, punasipulia ja oliiveja ja napostelen iltapalaksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaikkein parhaita on mustat kalamata-oliivit, seuraavaksi vihreät oliivit. Mustat värjätyt oliivit eivät pääse edes listalle.
Kalamatat eivät ole mustia. Ne on tummia, mutta selvästi vaaleampia kuin mustat oliivit.
Niin no ne on sellaisia tummanruskean punertavia. Mutta kutsun niitä kyllä mustiksi oliiveiksi.
No ei mua haittaa vaikka kutsuisit keltaista ruskeaksi, mutta kalamata ei siltikään ole musta.
Tarkoitatko niitä kemialta maistuvia halpoja vai niitä oikeasti hyviä laadukkaita oliiveja, joita ei Suomesta edes saa?
Eihän mustia voi syödä. Eiväthän ne ole edes ruokaa. Vihreät taas ovat hyviä.
Mustat oliivit on värjättyjä vihreitä oliiveja.