Olen kokki. Kysyttävää?
Kommentit (7)
Ravintolakokki. Nainen. Tänään on ruuaksi uusia perunoita, silliä ja kesäistä salaattia, osa omalta kasvimaalta. Jälkkäriksi mansikkarahkaa, kun käytän pois pakastemansikoita viime kesältä. Aamupalaksi tuorepuuroa, jossa isoja kaurahiutaleita, tattaria ja ruista, kefiiriä. Päällä tyrniä, puolukkaa ja mustikkaa. Olen lomalla. Varhaiskaalista tekisin paistosta, pataa tai keittoa. Kaikki on hyviä.
Varhaiskaalista paistosta, pataa tai keittoa??? Hyi olkoon... Varhaiskaali kypsennettynä maistuu samalle kuin kypsennetty jäävuorisalaatti eli limaiselle lötkölle. Varhaiskaali on parhaimmillaan ihan salaattina esim. ananaksen/appelsiinin ja paprikan kanssa tai sitten wokissa ihan viimeisenä laitettuna eli alle minuutin pannussa. Vanhemmat kaalit sopii noihin mainitsemiisi paremmin. T: toinen kokki
Varhaiskaalipaistos on todella hyvää ja on meillä välillä lounaslistallakin. Raasteenakin käytän myös
Mitä on ruuaksi? Milloin pääsee syömään?