Jos teet makaronilaatikon itse, monta sipulia laitat siihen?
Kommentit (15)
Jauhelihan kanssa paistelen pakastesipulikuutioita ehkä yhen sipulin verran.
Yhden jos valmistan laatikon holvikaaren alla kahden naisen kanssa.
Ainakin saman verran kuin jauhenlihaa.
1 pieni sipuli jauhelihapakettia kohden.
Minä laitan siihen kivaa cannapiksia, jolloin sipuli on turha.
En yhtään, kypsennetty sipuli on pahaa.
Laitan 1-2 jotka paistan jauhelihan kanssa. Sitten maustan vielä lihaliemikuutioilla joita laitan pari siihen jauheliha- ja makaronisörsseliin.
-5 dl makaronia, jotka keitetään suolaisessa vedessä
--
-3 munaa
-7 dl maitoa (kauramataito toimii myös)
--
-400 g paistijaihelihaa
-1 iso sipuli pienenä silppuna
-1 tl paprikajauhe
-1 tl suola
-1 tl Santa Mara tms. länkkäriversio curryjauhe
-1 valkosipulin kynsi
-mustapippuria
-.-
Päälle juustoraaste (vegaaninen raaste toimii myös kunhan on jotain kuumaa kestävää merkkiä), jonka voi lisätä uunipaiston puolessa välissä.
--
Uunissa alatasolla ettei juusto pala 200 astetta 1 tunti.
Kauramaidot yms. meillä koska perheessä on maitoallergikko.
PS
Kauramaito on letuissa ja pannareissa pienen makeutensa takia parempaa kuin "oikea" maito.
Kysy ne makaronilaatikko kysymykset yhdellä aloituksella. Tällä menolla teet sitä looraasi vielä jouluaattonakin.
Vierailija kirjoitti:
0.
Just näin, ei yhtään sipulia eikä myöskään pippuria. Juustoa myös enemmän kuin mitä resepteissä yleensä.
Muilla mausteilla tulee paljon parempi.
Monta sipulia laitan.
Ai, olit kai esittämässä kysymyksen montako?
0.