Miksi laskiaispullia saa vain helmikuussa? Aivan mahtava leivonnainen, parasta mitä Suomesta saa. Varmaan olisi kysyntää ympäri vuoden
Kommentit (14)
Juuri jossain podcastissa olivat ärtyneitä siitä, että heti joulun jälkeen tuli laskiaispullat myyntiin :D
Yksi helpoimmista leivonnaisista tehdä itse. Etenkin, jos oikoo ja ostaa valmiit pakastepullat, jotka on helppo paistaa itse. Sitten vaan halkaisu ja väliin kermavaahtoa ja hilloa (tai mantelimassaa). Eli siis ei tarvitse olla riippuvainen sesongista.
Meillä on aina lasten synttäreillä laskiaispullaa. Ikeasta hain joskus mantelimassaa.
Kaupasta saa pullaa ympäri vuoden. Pulla halki ja kermat mantelitöhnineen väliin. Näin olet valmistanut laskiaispullan.
Pienenä luin joskus sellaista kirjaa kuin Yksityisetsivä Totte Svensson. Hän söi ympäri vuoden laskiaispullia. Silloin se tuntui aivan käsittämättömältä ajatukselta, samaa sarjaa kuin se että hän lenteli lentävällä matolla, mitä Totte siis myös teki.
Ap ootko ihan uusavuton kun moista kyselet? Ei mikään estä tekemästä niitä vaikka joka hemmetin päivä jos haluaa. Aineksia saa kaupasta ympäri vuoden.
Kauheen moni näsäviisas ehdottaa diy.
Tiedetään, mutta kun ei viitsi näpertää vaan haluaa valmista.
Ahneet kauppiaat lopettavat tarjonnan heti myyntihuipun mentyä, ei kannata 😖. Siirtyvät seuraavaan sesonkiin raapimaan huippuvoittoja, eli voiton maksimointia 🤑! Näin on myös joulu-, pääsiäis-, jne tavaroiden kohdalla!
Nestori k kirjoitti:
Ahneet kauppiaat lopettavat tarjonnan heti myyntihuipun mentyä, ei kannata 😖. Siirtyvät seuraavaan sesonkiin raapimaan huippuvoittoja, eli voiton maksimointia 🤑! Näin on myös joulu-, pääsiäis-, jne tavaroiden kohdalla!
Typerä kommentti. Ahneudesta ei ole kyse vaan kysynnän ja tarjonnan laista. Eikä kaupoissa ole joka sesonkituotteelle säilytystiloja. Eikä esim. mämmi tee kauppaan juhannuksena ja joulukinkku pääsiäisenä.
Manteli ja kerma ei sovi yhteen. Marjat ja kerma sen sijaan sopii. Eli laskiaispullat hillolla kiitos.
Tammikuusta maaliskuulle myyvät. Nythän laskiaistiistai on jo maaliskuun alussa.
Tein viikko sitten itse, kaupan valmiiseen pullaan. Oikeaa vispikermaa ja mantelimassaan ohenteeksi karvasmantelilikööriä. En enää ikinä osta valmista muovikermapullaa.
Sama kun itkisit sitä että leivän joutuu päällystämään itse. Osta kermavaahdot ja massat erikseen ja valmis pulla erikseen. Halkaise pulla ja täytä.
No tee itse.