Mies kypsentää kanapalat aina puoliikypsiksi eli punertaviksi sisältä. Eikös kana pitäisi kyosentää kokonaan esim salmonellan takia?
Suuttuu jos sanon, ei kuulemma tarvitse syödä. Ällöä.
Kommentit (22)
Pitää kypsentää. Miehesi on ääliö.
Kana ja possu pitää aina olla kypsää.
Ruuanlaiton perusasiat: kana ja possu kypsennetään läpi.
Jos kotimaista kanaa, niin aika riskitöntä on. Aina on toki mahdollista saada esim salmonella, sillä nuo tarkastukset perustuvat suomessakin otantaan, eli kaikkia ei testata. Kuitenkin todennäköisyys on aika pieni.
Juu. Vinkkaa siitä, että ei paista kanoja täysillä. Yleinen moka
Pannulla max 10 minuuttia ja uunissa 175 astetta ja 25 min. Kuiva broileri on kamalaa
Höpö höpö tuosta että possun pitää olla läpikypsää.
Vierailija kirjoitti:
Pannulla max 10 minuuttia ja uunissa 175 astetta ja 25 min. Kuiva broileri on kamalaa
Eikä ole vaan ihanaa, limainen broileri on oksettava!
Mitä tarkoittaa punertava sisältä? Siis että liha on kuitenkin kypsää, mutta sisältä mehevää ja ehkä joku verisuoni vielä erottuu punaisena? Vai että lihan rakenne on vielä raa'an lihan kaltaista? Näissäkin on minusta ero. Joskus rakenteeltaan kypsä kana voi olla keskeltä vielä mehukasta ja lihasneste hennon punertavaa. Tämä on mielestäni ihan ok, ihan vitivalkoiseksi ja lihasnesteettömäksi paistettu kana on jo kuivaa. Mutta kunnolla sisältä raaka ok yök.
Voi saada muutakin kuin salmonellan. Onko miehesi ihan täysillä käyvä?
Porttikielto keittiöön ja heti T:M42
Meillä ihan samanlaista. Mies jättää kanan aina puoliraa'ksi mutta olen kehittänyt siihen ratkaisun ; otan hänen kanansa aina sivuun ja paistan omani kypsäksi. Sekä pannulla että uunissa. Kumpikin on tyytyväinen
Tuosta voi saada pahan ruokamyrkytyksen joku päivä.
Vierailija kirjoitti:
Jos kotimaista kanaa, niin aika riskitöntä on. Aina on toki mahdollista saada esim salmonella, sillä nuo tarkastukset perustuvat suomessakin otantaan, eli kaikkia ei testata. Kuitenkin todennäköisyys on aika pieni.
Tiloilla on myös tarkastukset, eikä pelkästään teurastamoissa. Turvallista on kotimainen kana
Suomalainen pilaa kanan tehdessään siitä kuivaa kumia. Kana tulee jäädä meheväksi, toki kypsänä se syödään.
Kana pitää olla kypsä. Piste. Ei taida nyt ihan kaikki muumit olla laaksossa..
Vierailija kirjoitti:
Suomalainen pilaa kanan tehdessään siitä kuivaa kumia. Kana tulee jäädä meheväksi, toki kypsänä se syödään.
Mieheni pilaa kanan ja kalat yli kypsentäen ne kuivaksi niin että teen omat ruuat ja mies syököön ne omat kuivaksi paistetut ruokansa.
Kyllä! Pitää kypsentää kokonaan Juurikin salmonellan takia!
Umpikypsä, mutta mehukas broileri on parasta.
Suomessa ei ole salmonellaa.