Jäinen kanankoipi uuniin, kauanko annan olla uunissa
Normaali kanankoipi ois 60min uunissa, mut miten tommoinen hitusen jäinen? En omista sellaista ruuan lämpömittaritikkua
Kommentit (26)
Ei oo aikaa odottaa sulamista kun kuolen nälkään
No miettisit nyt iteki. Normisti 1h ja nyt.... ekaksi se sulaa siellä uunissa ja sit alkaa kypsyä, joten 1,5 -2h menee. Riippuu tietty lämmöstäkin.
Siis koipi? Aika kauan teillä ne pötköttää uunissa..
Ääääääh no kai se nyt 30minssa sulaa? Ja siihen se 60min kyspsyminen. Oli vajaa tunnin poissa pakastimesta. Lämpötila uunissa on 175c
[quote author="Vierailija" time="21.05.2015 klo 18:28"]Ääääääh no kai se nyt 30minssa sulaa? Ja siihen se 60min kyspsyminen. Oli vajaa tunnin poissa pakastimesta. Lämpötila uunissa on 175c
[/quote]
Pistä 200.
No kai sen voi laittaa alkuun sulatusteholla mikroon vaik 5min ja sit tunniks uuniin.
(Onhan se koipi varmasti läpikypsä jo 40 min jälkeen mutta tapana on mullaki antaa olla niin kauan että lihat irtoaa luusta kun on parempAa ylikypsänä)
Yksittäistä koipeako paistat vai koko kiloa? Normaali 60 min ja 200 astetta
Ei oo ihme että pitää rakentaa lisää ydinvoimaloita, kun ihmisten ruuanlaittotavat on tuommoisia. Laitetaan jäinen kanankoipi (ilmeisesti siis yksi kappale?) isoon uuniin ja hehkutetaan puolitoista tuntia. Huhhuh.
Yksittäinen koipi. Paketissa oli et 60min/175c. Oisko joku 300g koipi? Paketissa oli yhteensä 3, mut pakastin ne erikseen ja nyt yksi on uunissa.
Siirsin lämmön nyt 200c
vissii keskivatsa ja selkä. Siis mulla alkoi tuo siintä kun pelkäsin suolisto syöpää ja näin telkussa kun joku mies kertoi veren vuodastaan suolessa. Niin sen jälkeen seuraavana yönä heräsin jalat velton tuntusina ja koski selkää ja mahaa. Pelkäsin sen jälkeen että kuolen yön aikana.
[quote author="Vierailija" time="21.05.2015 klo 18:31"]Ei oo ihme että pitää rakentaa lisää ydinvoimaloita, kun ihmisten ruuanlaittotavat on tuommoisia. Laitetaan jäinen kanankoipi (ilmeisesti siis yksi kappale?) isoon uuniin ja hehkutetaan puolitoista tuntia. Huhhuh.
[/quote]
Mitä yhden ihmisen pitäisi sit tehdä? Muutenkin ruoka kallista, niin kun ostan ison paketin niin tietty laitan sen pakastimeen ennenkuin huononee.
[quote author="Vierailija" time="21.05.2015 klo 18:34"]
[quote author="Vierailija" time="21.05.2015 klo 18:31"]Ei oo ihme että pitää rakentaa lisää ydinvoimaloita, kun ihmisten ruuanlaittotavat on tuommoisia. Laitetaan jäinen kanankoipi (ilmeisesti siis yksi kappale?) isoon uuniin ja hehkutetaan puolitoista tuntia. Huhhuh. [/quote] Mitä yhden ihmisen pitäisi sit tehdä? Muutenkin ruoka kallista, niin kun ostan ison paketin niin tietty laitan sen pakastimeen ennenkuin huononee.
[/quote]
Mä tekisin niin, että paistaisin kerralla koko ison paketillisen kypsäksi. Pakastaisin sitten vaikka yksittäin. Ei tarttis kuin sulattaa, vaikka mikrossa. Kuluisi paljon vähemmän sähköä.
Ei mul oo tarpeeksi isoa vuokaa. Just yks koipi mahtus.
Siihen desi basmati- tai yasmineriisiä 2 desiin vettä ja 20 min kattilan kannen alla (saa viiden kilon säkin itämaisesta ruokakaupasta samalla hinnalla kuin yksi kilo pitkäjyväistä riisiä normi ruokakaupasta. Ja maistuu taivaalliselle :P
Wokkivihanneksia kyytipojaksi.
[quote author="Vierailija" time="21.05.2015 klo 18:38"]
Ei mul oo tarpeeksi isoa vuokaa. Just yks koipi mahtus.
[/quote]
No sitten ei varmaan ole mitään tehtävissä.
Mä teen kanankoivet uuninlevyllä leivinpaperin päällä nahkapuoli ylöspäin. Ei siihen vuokaa tarvitse välttämättä.
Niin tai mee mäkkäriin kun on niin vaikeeta
vissii keskivatsa ja selkä. Siis mulla alkoi tuo siintä kun pelkäsin suolisto syöpää ja näin telkussa kun joku mies kertoi veren vuodastaan suolessa. Niin sen jälkeen seuraavana yönä heräsin jalat velton tuntusina ja koski selkää ja mahaa. Pelkäsin sen jälkeen että kuolen yön aikana.