Tein ihan sikahyvää pastavuokaa
Paistoin jauhelihan ja lisäsin tomaattimurskaa + mausteet, keitin pennepastaa, ainekset uunivuokaan ja juusto päälle kunnes ruskistunut. Nam! Helppoa vaihtelua tavalliseen jauhelihakastikkeeseen.
Kommentit (5)
[quote author="Vierailija" time="17.05.2015 klo 19:14"]Olipa omaperäistä.... T. n. 20 vuotta jo tuota tehnyt.
[/quote]
Paitsi vähän paremmin. Sipuli, valkosipuli, kerma, juusto, basilika
Perus AV, valitusta siitä miten minä tein jo kultaisella 80-luvulla ja basilikaakin käytin!
Tortillavuoka on ihanaa ja vielä helpompi tehdä.
Juu, reseptin omaperäisyys olikin tässä se pointti. :D Ilahduin vaan kun olikin yllättävän hyvää kun en ollut ennen tehnyt. Vähän kuin yhdistäisi lasagnen ja spagetti bolognesen! Ap.
Olipa omaperäistä.... T. n. 20 vuotta jo tuota tehnyt.