Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Marinoitu kananfilee: auttakaa aloittelijaa

Vierailija
07.05.2015 |

Jos ostan kaupasta valmiiksi marinoituja kananfileitä, tarvitseeko niiden lisäksi jonkun kastikkeen riisin lisäksi?

Olen vasta-alkava kokki.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppo on ostaa vaikka valmiiksi maustettu valion kerma ja kaataa se pannuun, sitten kun fileet on paistettu kypsäksi. Siinä on jonkunlainen pikakastike.

Vierailija
2/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarvitset. Se marinadi ei ole kastike, vaan se on tarkoitus pyyhkiä fileistä pois ennen paistoa. Saat kastikkeen ihan vaikka keittämällä kokoon kuohukermaa, johon voit lisätä kanaliemikuution ja haluamiasi mausteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ananas-juustobroileri on hyvää. Googleta ohje. 

Vierailija
4/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä, marinadi pois ennen paistoa? Nyt en ymmärtänyt. Miksi?

 

ap

Vierailija
5/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se marinadi on tarkoitettu maustamaan lihaa. Se on jo maustunut, kun sitä aletaan valmistamaan. 

Vierailija
6/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se fileiden paisto edes onnistuisi, jos ne yrittäisi marinadin kanssa paistaa. Ei tulisi minkäänlaista paistopintaa vaan liha vaan kiehuisi, mikä ei todellakaan ole tarkoitus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin...mutta mitä tuo poispyyhkiminen tarkoitti? Millä välineellä?
Sori, en ole koskaan valmistanut paljon mitään muuta kuin puuroa kattilassa ja perunoita keittänyt.

 

ap

Vierailija
8/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.05.2015 klo 16:41"]

Niin...mutta mitä tuo poispyyhkiminen tarkoitti? Millä välineellä?
Sori, en ole koskaan valmistanut paljon mitään muuta kuin puuroa kattilassa ja perunoita keittänyt.

 

ap

[/quote]

Mies on kokki eikä pyyhi pois mitään marinadeja, enkä minäkään. Ihan hyvää tulee silti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos. Onko vielä muita kastikeideoita, yksinkertaisia sellaisia? :)

ap

Vierailija
10/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse kastiketta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.05.2015 klo 17:29"]

Kiitos. Onko vielä muita kastikeideoita, yksinkertaisia sellaisia? :)

ap

[/quote]

1 dl vettä

1 rkl vehnäjauhoja

2 dl Arla Ruokakerma Kanalle, Curry & Chili

1 tl soijakastiketta

1 rkl kuivattua persiljaa

mustapippuria

Mittaa kattilaan kylmä vesi ja vehnäjauhot. Sekoita vispilällä tasaiseksi. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 2-3 minuuttia. Mausta soijalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon kuivattu persilja. 

Vierailija
12/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.05.2015 klo 17:29"]

Kiitos. Onko vielä muita kastikeideoita, yksinkertaisia sellaisia? :)

ap

[/quote]

Kaikista helpoin on tuo (ruoka)kerman laitto, myös maustamaton käy. Myös perinteinen jauhosuurus + vesi  käy. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en yleensä tee kastikkeita, jos liha on marinoitua. Riisin joukkoon heitän kanaliemikuution. Ihan on riittänyt näin.

Vierailija
14/17 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokakerma kypsien kanojen sekaan ja anna kiehua vähän aikaa. Sillä tulee hyvää ja helposti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos!
Erityisesti n:o 12:lle,tein kastikkeen tuolla ohjeella, hyvää tuli!

 

ap

Vierailija
16/17 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vinkkinä vaan että ruoka ei aina vaadi mitään ihme kastiketta. Ethän syö  grilliherkkujakaan kastikkeen kanssa.

Vierailija
17/17 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ihan pesen sen marinadin pois hanan alla. Sehän palaa kiinni pannuun jos sitä jää lihan pintaan. Kuivaan sitten talouspaperilla ennen paistamista.