Mitä ripotteita käytät sosekeitossasi?
Kommentit (15)
Yleensä laitan proteiiniä, raejuustoa tai tofua jo lämmitysvaiheessa.
Vierailija kirjoitti:
Kuuluuko keittoon ripotella jotain? Olen ajastani jäljessä.
Ilmeisesti. Kuulin tänään ekaa kertaa "ripote" -sanan....
Voi ripote… mikä ilmaisu tuokin taas on. Tulee ripuli mieleen.
En mitään. Syön keiton aina ilman ripotteita, en halua sotkea siihen mitään sekaan.
Tuorejuustoa laitan, jos on. Ei sitä kyllä voit ripotella
Milloin mitäkin, eri keittoihin sopii erilaiset asiat ja usein tulee valinta tehtyä sen mukaan, mitä kaapissa sattuu olemaan. Pekonimurua, sipulirouhetta, yrttisilppua, raejuustoa, fetaa, homejuustoa, ranskankermaa/smetanaa, siemeniä, pähkinöitä, krutonkeja.
Raejuustoa tavallisesti. Joskus hifistelen pekonimuruilla tai tuorejuustolla johon lisään yrttejä. Siemenet ja krutongit ovat mielestäni liian kovia keiton päälle, niistä en tykkää.
Vierailija kirjoitti:
Mitä on ripote?
Se on ripulia.
No ei ole, mutta esim lukemalla ketjun vastaukset olisit ehkä saattanut saada käsityksen, mitä tuo typerä ilmaisu on tarkoittavinaan.
Vierailija kirjoitti:
Mitä on ripote?
Se on sellaista mitä ripotellaan.
Kuuluuko keittoon ripotella jotain? Olen ajastani jäljessä.