Jos keittää makaroonia niin voiko sitä pakastaa annosrasioihin?
Sitten vaan mikrossa lämmittäisi sen verran minkä tarvitsee.
Kommentit (16)
Oon joskus kokeillut ja pastan rakenne muuttuu ainakin minun suuhuni pahaksi.
Voi toki pakastaa. Ite en söis, mutta syö sinä jos haluat.
Yök. Päätän pitää olla al dente eikä mitään vetelää skeidaa. Ja sellaiseksi se kyllä menee pakastimen kautta.
Jotta säästää pari minuuttia? Ei voi olla niin kiire.
Ei kai sitä mikään estä, mutta makaronin/pastan rakenne kärsii. Kyllä se kannattaa keittää tarpeen mukaan, ei oo niin hidasta (voi nopeuttaa kuumentamalla veden vedenkeittimellä tai mikrossa).
Makaronilaatikko on ainakin vielä ihan syötävää pakastamisen jälkeen.
Täh? Pastan rakenne ei mene pakastimessa yhtään miksikään. Aivan hyvin voi pakastaa. Lapsuudenkotini yleisin hätäpikaruoka oli pakastimessa annospusseihin pakattu makaronilaatikko. Ja hyvää oli myös mikrossa oltuaan.
Jauhenliha-keitinvesi-makarooni pakkasen kautta nautittuna on mahtava talvinen herkku, jota meillä nautitaan monta kertaa viikossa.
Vierailija kirjoitti:
Täh? Pastan rakenne ei mene pakastimessa yhtään miksikään. Aivan hyvin voi pakastaa. Lapsuudenkotini yleisin hätäpikaruoka oli pakastimessa annospusseihin pakattu makaronilaatikko. Ja hyvää oli myös mikrossa oltuaan.
Olen kokeillut ja pakastettu pasta oli lötköä. Ei jatkoon.
Makaronia voi, mutta makaroonia en tunne.
Kannattaako samalla kerralla keittää 10 pussillista, jotta voi pakastaa tulevaa käyttöä varten ?
Hyi hitto.