Tuleeko jauhelihakeittoon kasvis vai lihaliemikuutio?
Kommentit (23)
Eipä sillä ole oikeastaan mitään väliä kumpaa noista käytät.
Palstamamit keittelee tietysti itse liemet, mutta noista valmisjutuista on oikeastaan se ja sama.
Kumpi tahansa käy. Itse käytän kasvisliemikuutiota.
Mutta palsta-raati kyllä tuomitsee jyrkästi kaikki, jotka liemikuutioita käyttävät.
Ihan sama, karmeata kuraa ne kuutiot.
Ihan kumpi vain. Joku kokki sanoisi, ettei kumpaakaan.
Liha mutta mä en käytä kumpaakaan.
Mä laitan lihaliemen mutta ´samaa suolaa ne molemmat ovat. mammat toki täällä keittää itse luista ynnä muista rönseistä mutta ei heisät kannata välittää.
Ei kumpaakaan. Suolaa,, pippuria, ja vaikka vähän tomaattipyrettä.
Vierailija kirjoitti:
Kumpi tahansa käy. Itse käytän kasvisliemikuutiota.
Mutta palsta-raati kyllä tuomitsee jyrkästi kaikki, jotka liemikuutioita käyttävät.
Suola, kasvirasvat (palmu, shea, sal), perunatärkkelys, sokeri, naudanlihauute 4 %, hiivauute, aromi, sipulijauhe, karamellisiirappi, maltodekstriini, mausteet ja yrtit (mm. persilja ja SELLERINSIEMEN), porkkana. Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa
Liemikuutiot takaavat herkullisen ja runsaan maun kaikkiin ruokiisi, NAM!
Vierailija kirjoitti:
Mä laitan lihaliemen mutta ´samaa suolaa ne molemmat ovat. mammat toki täällä keittää itse luista ynnä muista rönseistä mutta ei heisät kannata välittää.
En käytä luitakaan. Mausteita vaan.
Vierailija kirjoitti:
Molempia voi käyttää, mutta liha on parempi.
Lisäksi vielä laakerinlehtiä, maustepippuria, mustapippuria ja suolaa.
Suolaa vaikka sitä on jo liemikuutiossa?
Laittaisin kasvisliemikuution, koska se sopii kaikkiin ruokiin. Siksi meille ostetaan vain em. liemikuutioita, vieläpä Liiteristä halvalla! :D *nyt odotan mammojen kauhistelua* Kalaliemen keitän aina itse kalanperkeistä, pistän pakkaseen odottamaan mm. seljankan valmistusta. Kalaliemikuutioista ei tule hyvää lientä. :/
Jamie Oliver on oikeassa. Kanaliemi on vaan paras, vaikka liharuokaa tekee.
Vierailija kirjoitti:
Saa kaupasta valmisliemiäkin
Jos oikein ahdistaa valinnan vaikeus, saa valmiskeittoakin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Molempia voi käyttää, mutta liha on parempi.
Lisäksi vielä laakerinlehtiä, maustepippuria, mustapippuria ja suolaa.Suolaa vaikka sitä on jo liemikuutiossa?
Totta kai mausteita ja suolaa, jos tekijä tuuppaa soppaan vain yhden kuution! Eihän siitä tule tarpeeksi makua suurempaan keittoon eli vähintään nuo mausteet, itse laittaisin vielä currya, kuivattua tilliä nyt ainakin. Ehkä savupaprikajauhetta. Riippuu mausta. Ei tässä mitään kalpeaa vettä kukkalautaselta aleta hörppiä! XD
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Molempia voi käyttää, mutta liha on parempi.
Lisäksi vielä laakerinlehtiä, maustepippuria, mustapippuria ja suolaa.Suolaa vaikka sitä on jo liemikuutiossa?
Joo suolaa ja ainakin 15 kuutiota mitä vaan lientä.
Muuten ei tule hyvä keitto.
Oletteko ikinä yrittäneet edes tehdä ilman kuutioita?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Molempia voi käyttää, mutta liha on parempi.
Lisäksi vielä laakerinlehtiä, maustepippuria, mustapippuria ja suolaa.Suolaa vaikka sitä on jo liemikuutiossa?
Totta kai mausteita ja suolaa, jos tekijä tuuppaa soppaan vain yhden kuution! Eihän siitä tule tarpeeksi makua suurempaan keittoon eli vähintään nuo mausteet, itse laittaisin vielä currya, kuivattua tilliä nyt ainakin. Ehkä savupaprikajauhetta. Riippuu mausta. Ei tässä mitään kalpeaa vettä kukkalautaselta aleta hörppiä! XD
Paljon mausteita käyttää ne jotka ei oikeasti osaa maustaa ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Ihan sama, karmeata kuraa ne kuutiot.
Jauhelihakeitto on muuten niin hillitöntö gourmeeta?
Molempia voi käyttää, mutta liha on parempi.
Lisäksi vielä laakerinlehtiä, maustepippuria, mustapippuria ja suolaa.