Mitä tekisin jauhelihasta
Kommentit (10)
Lihapullat,pihvit,mureke,jauheliha-perunalaatikko.
Tortillavuoka ( ohje Pirkka lehdessä)
rekisin jauhenlihasta makaroonimössöä.
Muista kypsentää se kunnolla, jottei yksi kuole ja 30 saa ruokamyrkytystä, kuten tänään Hesarissa kerrottiin.
Muista ensin pestä hyvin se jauheNliha
Vierailija kirjoitti:
Muista kypsentää se kunnolla, jottei yksi kuole ja 30 saa ruokamyrkytystä, kuten tänään Hesarissa kerrottiin.
Pitää pistkin kunnolla tummaksi niin ei pöpö tartu.
Vierailija kirjoitti:
Muista kypsentää se kunnolla, jottei yksi kuole ja 30 saa ruokamyrkytystä, kuten tänään Hesarissa kerrottiin.
No kuule, tuo jauheliha johon iäkäs henkilö kuoli, oli lampaan jauhelihaa, sillä sitä noihin piiraisiin käytetään jota hän söi.
Ja jauheliha ei todellakaan kypsy suoraan siinä pannulla välttämättä, vaan sitä tulee kypsyttää vielä paistamisen jälkeenkin jopa kymmenisen minuuttia.
Ja miten tuo kokki on voinut noin paljon mokailla tuolla briteissä.
Pitäähän se jauheliha paistaa jo ennenkuin sen siihen piiraasee uuniin laittaa.
Ja uunissakin sen tulee olla tietty aika, sopivassa lämmössä.
Oli varmaan jäänyt raakileeksi koko jauheliha jo paistaesssa, ja oli uunissa ehkä liian matalassa lämmmössä ja liian vähän aikaa, jolloin jauheliha ei ehtinyt uunissakaan kunnolla kypsyä.
Huolimaton ja välinpitämätän kokki.
Ja tee ap jauhelihakeittoa, ruokaa ainakin kahdeksi päiväksi. Ja lopusta jauhelihasta voi vaikka tehdä risoton erilaisten vihannesten / juuresten höystämänä.
Nistipataa eli pummin pskaa