Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Karppaajat rehevöittää Itämeren

Vierailija
02.12.2021 |

Pääkaupunkiseudun vedenpuhdistamoille päätyvä typen määrä on 20 vuodessa kasvanut 50% . Ylimääräinen nautittu proteiini muuttuu rasvaksi ja loppu poistuu typpenä virtsassa. Kaikkea typpeä ei saada poistettua vaan se joutuu mereen " puhdistettujen" jätevesien mukana. Samalla kasvaa myös fosforin määrä, mutta sitä tulee vähemmän kuin typpeä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla