Mihin käytät chorizoa?
Kommentit (11)
tamppoonina yleensä. sen jalkeen sen voi pilkkoa pitsaan tai pyttipannuun.
Teen monesti kevyen raakasalaatin ja laitan sen päälle chorizo tms. ohuita siivuja n. 30 grammaa ja kypsennnän mikrossa (esim. valkokaali vaatii hieman pitemmän ajan kuin parsakaali jne.). Tällaiset voimakkaan makuiset lisät antavat hyvin makua raakasalaattiin.
Työnnän anukseen ja stimuloin sillä eturauhasta.
Makkarapannua - kahta tai kolmea eri makkaraa hyvin paistettuna, myös sipulia, paprikaa ja suolakurkkua tuo sisältää. Päälle tuoretta ruohosipulia.
Tämän kanssa olen tarjoillut yleensä lisänä uuniperunoita tms.
Chorizo on niin rasvaista ja siitä saa hyviä rapeita viipaleita, että moneen sopii. Pastoihin, lämpimiin salaatteihin.
Laitan pastaan ja pyttäriin. Joskus ihan vaan salaatin kanssa.