Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko viiliä käyttää kermaviilin sijasta?

Vierailija
15.02.2015 |

Eli siis soveltaen suolaisen piirakan pohjaan. Kestääkö paiston yms?

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi. Rakenne on ihan erilainen.

Vierailija
2/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kukaan tiedä???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:28"]Ei voi. Rakenne on ihan erilainen.
[/quote]

Uskon että ei varmaan tule samanlaista.. Mutta tuleeko hyvä kuitenkin? Ootko kokeillut?

Vierailija
4/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi

Vierailija
5/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:35"]Ei voi
[/quote]

Oletko kokeillut?

Vierailija
6/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietää: voi. Tosin rakenne ei ole ihan sama, mutta kevytkermaviili on muutenkin hyvin lähellä tavallista viiliä niin rakenteen kuin käytön kannalta, vain se kermainen pintakerros puuttuu.

Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:37"]Tietää: voi. Tosin rakenne ei ole ihan sama, mutta kevytkermaviili on muutenkin hyvin lähellä tavallista viiliä niin rakenteen kuin käytön kannalta, vain se kermainen pintakerros puuttuu.

Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa?
[/quote]

Haluan lisää mielipiteitä. Ja olen kiinnostunut myös tietää, että onko joku oikeasti kokeillut vai haluaako ihmiset vain päteä vailla oikeaa tietämystä.

Vierailija
8/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:37"]Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa?
[/quote]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:42"][quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:37"]Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa?
[/quote]
[/quote]

En voi tietää vielä.

Vierailija
10/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:46"]

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:42"][quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 21:37"]Montako kertaa sinä kysyt tätä samaa asiaa? [/quote] [/quote] En voi tietää vielä.

[/quote]

No kokeile.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä taida olla kokemusta vastaajista yhdelläkään.

ap

Vierailija
12/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilin, ei toimi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höh. Nyt menee piirakka pilalle kun ei, ei vaan kelpaa vastaukseksi :/

Vierailija
14/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voithan sä laittaa siihen vaikka liimaa, sekin on valkoista ja venyvää.

t. Kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 22:02"]Kokeilin, ei toimi
[/quote]

Mitä tapahtui?

Vierailija
16/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 22:04"]Höh. Nyt menee piirakka pilalle kun ei, ei vaan kelpaa vastaukseksi :/
[/quote]

Olen vielä harkitsemassa jaksanko leipoa. Jos kaapista löytyvät ainekset kelpaavat, saatan vaivautua.

Vierailija
17/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää, olen kokeillut.

Vierailija
18/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaviiliä ei voi korvata tavallisella viilillä. Ystäväni kokeili korvata dippikastikkeessa, kun pelkäsi kermaviilin rasvaa (10%) ja tavallisessa viilissä oli vain 1,5%. Lopputulos: YÄK.

Vierailija
19/19 |
15.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.02.2015 klo 22:10"]Kermaviiliä ei voi korvata tavallisella viilillä. Ystäväni kokeili korvata dippikastikkeessa, kun pelkäsi kermaviilin rasvaa (10%) ja tavallisessa viilissä oli vain 1,5%. Lopputulos: YÄK.
[/quote]

Dippikastike onkin aivan eri asia. Nyt lähinnä kyselen soveltuvuutta piirakkapohjaan, jossa on myös jauhoja yms ja paistetaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi seitsemän