Voiko kuivakakkuun esipaistaa kuoren 300 asteessa vuoassa ja loppupaistaa uunipelleillä 160 asteessa ilman vuokaa?
Kolmessa päivässä pitäisi saada aikaan 20 kuivakakkua ja käytössä on vain yksi vuoka. Kuoret kakkujen pintaan isossa lämmössä ja loppupaisto hauduttaen ilman vuokaa uunipellillä, sillä onhan taikinalla kuori ympärillään.
.
.
Onnistuisiko tämä - onko leipureita paikalla?
Kommentit (12)
Kakusta tulee kuiva ja kova jos tuolla tavalla paistaa.
Anna mennä vaan, huomaat aika nopsaan että onnistuuko.
Vierailija kirjoitti:
Kakusta tulee kuiva ja kova jos tuolla tavalla paistaa.
Tai likilaskuisia lohkareita.
Jos sua ei haittaa että teet paskoja kakkuja.
No ei toimi, osta kertakäyttövuokia vaikka
Haluan tietää miten meinaat saada irti vuoasta
Ei tule onnistumaan. Saat palaneen ja kovan kuoren, sisältö jäänee mössöksi.
Vierailija kirjoitti:
Kakusta tulee kuiva ja kova jos tuolla tavalla paistaa.
Eikös ap:n tarkoitus juurikin ole paistaa kuivakakkuja?
Kysy vuokia lainaan jostain. Kaikillahan niitä lojuu kaapeissa käyttämättömänä.
Osta niitä vuokia nyt vaan reilusti, leipomista ei voi oikoa.
Tai sitten ostat ihan valmiskakkuja, kukaan ei huomaa eroa kun pistät vaan paketit piiloon..