Torstaina tehty nakki-jauhelihakeitto, onko tänään vielä syötävää?
Keitto ollut kylmässä heti valmistamisen jälkeen, kun oli hieman jäähtynyt. Olinkin yllättäen reissussa vkonlopun yli ja keitto jäi syömättä. Vieläkö uskaltaisit syödä vai heittäisitkö pois?
Sori tyhmä kysymys, mutta yleensä kun ei tule näin kauaa ruokia säilyteltyä...
Kommentit (14)
Todellakin voi syödä. söisin vielä tiistainakin, kunhan lämmittäisi ihan sika kuumaksi pitkään.
OT, mutta kuka laittaa samaan keittoon sekä nakkeja että jauhelihaa??
Säilyy syömäkelpoisena viikon, jos säilytetään ilmatiiviisti. Kattilassa ehkä 3-4 päivää.
Vierailija kirjoitti:
En kyllä enää söisi vuonna 2015 keitettyä soppaa..
Ei sellaista ole ollut tarjolla, mistä tuon keksit?
Vierailija kirjoitti:
En kyllä enää söisi vuonna 2015 keitettyä soppaa..
Ennakkoluuloinen!
Riippuu ihan siitä kuinka kauan on ollut huoneenlämmössä valmistamisen jälkeen, ennen kuin laitoit sen jääkaappiin.
Vierailija kirjoitti:
En kyllä enää söisi vuonna 2015 keitettyä soppaa..
Palsta-akkojen mielestä kaikki ruoka säilyy ainakin kymmenen vuotta.
Vierailija kirjoitti:
Riippuu ihan siitä kuinka kauan on ollut huoneenlämmössä valmistamisen jälkeen, ennen kuin laitoit sen jääkaappiin.
Luultavasti seitsemän vuotta.
Vierailija kirjoitti:
nakki-jauhelihakeitto ei kuulosta tuoreenakaan syömäkelpoiselta, yäk
Tätä ei kysytty!
Jos näyttää, haisee ja maistuu normaalilta niin ääntä kohti vaan. Usein säilyy yli viikonkin, uskon että on syömäkelpoista :)