Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi Lidlin paistopisteen tuotteiden laatu on niin paljon parempi kuin Prisman?

Vierailija
17.01.2015 |

Prisman paistokset ovat sellaisia tiivistä mössöä josta maku puuttuu. Lidl käyttää varmaan saksalaista pakastetaikinaa, mutta kaipa se Prismakin jotain ulkomaista käyttää? Puolalaista?

Kommentit (37)

Vierailija
1/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 13:03"]

En huomaa mitään eroa. Sinun lidl-spammisi saa minut kantamaan rahani ihan kaikkialle muualle kuin Lidliin.

[/quote]

Luuletko että se ketään kiinnostaa, minne sinä roposi tunget?

Vierailija
2/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisiko Lidlin leipä suolaisempaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 14:59"][quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 13:03"]

En huomaa mitään eroa. Sinun lidl-spammisi saa minut kantamaan rahani ihan kaikkialle muualle kuin Lidliin.

[/quote]

Luuletko että se ketään kiinnostaa, minne sinä roposi tunget?
[/quote]En luule mutta aggressiivinen mainostaminen on vain tyhmiä varten.

Vierailija
4/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa on ainakin Lidlin tuotteissa runsaammin. Esim. Croissantit ovat minusta huonompia lidlissä kuin k-marketissa.

Vierailija
5/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saksassa on leipomokulttuuri, Suomessa ei. 

Vierailija
6/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käsittääkseni lidlin taikinat tulevat Thaimaasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

myos viljan laatu vaikuttaa, mm. suomalaisessa vehnassa on erilainen sitko kuin keskieurooppalaisessa vehnassa

Vierailija
8/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 15:03"]

[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 14:59"][quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 13:03"] En huomaa mitään eroa. Sinun lidl-spammisi saa minut kantamaan rahani ihan kaikkialle muualle kuin Lidliin. [/quote] Luuletko että se ketään kiinnostaa, minne sinä roposi tunget? [/quote]En luule mutta aggressiivinen mainostaminen on vain tyhmiä varten.

[/quote]

Olen samaa mieltä. Tämä AV:n Lidl-hörhö on saanut vakuuttuneeksi siitä, että en koskaan astu jalallani kyseiseen puljuun. Itse olen ostanut Prisman paistopisteestä herkullisia leivonnaisia ja leipiä ja ollut oikein tyytyväinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lukekaa joskus paistopisteiden tuotteiden raaka-aineet. Ei tee pahemmin mieli ostaa niitä lisäainepommeja. Lidlin tuotteissa oli ihan järkyttävän pitkä tuoteseloste, ei houkuta.

Vierailija
10/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuotteiden laatu muka parempi Lidlin paistopisteessä? Ei todellakaan ole: esim. croissantit on meidän lähi-Lidlissä mössöisiä ja usein valkoisia johtuen liian lyhyestä paistoajasta. Lähi-Prismassa taas aina sopivan rapeita ja ruskeita.

Riippuu varmaan paistajastakin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niissä käytetään enempi voita

Vierailija
12/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enemmän suolaa, sokeria ja rasvaa. Keskieurooppalaiseen tyyliin tehtyjä ja on maku mukana. Suomalaiset ketjut ostaa osan ulkomailta, mutta halvempia versioita, siinä kärsii samalla maku ja laatu. Kotimaassa valmistetut tehty samoin, mahdollisimman halvalla. Ruisleipä on sentään parempaa leipomosta haettuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keskieuroopassa ne vaan osaa hommat.

 

Suomessa tottuneet myymään sekundaa tuplahinnoilla.

Vierailija
14/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska ovat edullisempia kuin Prisman! Kallista ei aina kannata ostaa, sanoi saksalainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Prisman kroisantit tulevat baltiasta ja puolasta. Lidlin ranskasta. Eli nämä paistovalmiit siis. Kaikki tulevat jostain muualta kuin suomesta

Vierailija
16/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen positiivisesti yllättynyt Halpa-Hallin ihanan makuisiin irtomyynnissä oleviin croissanteihin. Olenkin siirtynyt ostamaan niitä. Pitäisi joskus kysyä myyjältä, missä ne on leivottu. Hyviä ovat maultaan ja sopivan rapeita pinnalta, ei mössöä. 

Vierailija
17/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 15:40"]

Lukekaa joskus paistopisteiden tuotteiden raaka-aineet. Ei tee pahemmin mieli ostaa niitä lisäainepommeja. Lidlin tuotteissa oli ihan järkyttävän pitkä tuoteseloste, ei houkuta.

[/quote]

Ei mammat ymmärrä kuitenkaan lukemaansa :)

Vierailija
18/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paakari sen tietää. Taikinasta ei tule hyvä suomalaisella vehnällä. Aina siihen on listätty puolalaista sekaan.

Vierailija
19/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melkein kaikki suomessakin leivottu leipä on ulkomaalaisesta viljasta, joten se ei sinänsä ole kotimaista.

Kaikkien paistopisteiden tuotteet on ulkomailta, lidilla ja stockalla ne on ranskasta yleensä, prismassa yms. yleensä puolasta.

Vierailija
20/37 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 15:22"]

myos viljan laatu vaikuttaa, mm. suomalaisessa vehnassa on erilainen sitko kuin keskieurooppalaisessa vehnassa

[/quote]

Tämä on ihan tosi ja tästä ero johtuukin.