Sieniasiantuntijat hoi!
Pakkasessa kantarelleja, mitkä paistettu niin, että neste lähtenyt pois ja laitettu pakkaseen.
Olen tekemässä sienipekonipastaa.
Missä järjestyksessä heittelen ne pannulle? Siis pekoni, sipuli ja sienet? Niin ja kerma. Pitääkö niitä sieniä vielä paistella tai lillutella kermassa paljonkin?
Kiitos.
Kommentit (9)
Paista pekonit ensin, koska niissä menee kaikista kauiten, sitten sipulit pannulle ja sienet lopuksi, koska olet jo paistanut niistä kertaalleen nesteet pois, sieniä ei tarvitse siis enää kauaa pyöritellä. Heitä kerma lopuksi pannulle ja anna muhia hetki pannulla.
Kuullota sipuli, lisää sienet ja paista niitä tovi ja lisää pekonit. Paista niin kauan, että pekonit valmiita. Oletan pekonin olevan sitä ohutta lättyä.
Vierailija kirjoitti:
Kuullota sipuli, lisää sienet ja paista niitä tovi ja lisää pekonit. Paista niin kauan, että pekonit valmiita. Oletan pekonin olevan sitä ohutta lättyä.
Riippuu kuinka kypsäksi pekonin haluaa. Jos haluaa ihan kypäksi niin kannattaa pekoni paistaa ensin tai sitten erikseen muista, ettei sienet ja sipuli ole aivan ylikypsää, kun pekonit ovat valmiita.
Okei. Eli kaksi eri järjestystä. Pekoni on sitä valmiiksi pilkottua.
Ap
Miksi kerma? Eikö sienet, sipuli ja pekoni riitä? Pekoni pannulle oliiviöljyyn kunnes rasvat irtoaa. Pekoni pois. Sipulit pannulle pieninä ja vähän valkosipulia. Ruskistetaan. Sitten sienet sipulien joukkoon muutamaksi minuutiksi. Desi valkoviiniä, suola ja pippuri pannulle. Desi pastankeittovettä. Kiehautetaan ja lisätään spagetti pannulle, sitten persiljaa, sekoitetaan varovasti muutama minuutti. Lopuksi päälle parmesan-raaste. Tarjoillaan.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kerma? Eikö sienet, sipuli ja pekoni riitä? Pekoni pannulle oliiviöljyyn kunnes rasvat irtoaa. Pekoni pois. Sipulit pannulle pieninä ja vähän valkosipulia. Ruskistetaan. Sitten sienet sipulien joukkoon muutamaksi minuutiksi. Desi valkoviiniä, suola ja pippuri pannulle. Desi pastankeittovettä. Kiehautetaan ja lisätään spagetti pannulle, sitten persiljaa, sekoitetaan varovasti muutama minuutti. Lopuksi päälle parmesan-raaste. Tarjoillaan.
En ole ap, mutta tämä kuulostaa hyvältä. En ehkä arkena jaksa väsätä tällaisen kaavan kautta, mutta keksit juuri viikonlopun ruokani, kiitos!:)
Vierailija kirjoitti:
Miksi kerma? Eikö sienet, sipuli ja pekoni riitä? Pekoni pannulle oliiviöljyyn kunnes rasvat irtoaa. Pekoni pois. Sipulit pannulle pieninä ja vähän valkosipulia. Ruskistetaan. Sitten sienet sipulien joukkoon muutamaksi minuutiksi. Desi valkoviiniä, suola ja pippuri pannulle. Desi pastankeittovettä. Kiehautetaan ja lisätään spagetti pannulle, sitten persiljaa, sekoitetaan varovasti muutama minuutti. Lopuksi päälle parmesan-raaste. Tarjoillaan.
Niin no kaapista löytyi ihan oikeaa kermaa. Tähän hätään ei löydy oliiviöljyä, valkkaria, persiljaa eikä edes parmesaania. Ja siis kokkailen niillä nyt mitä täältä löytyy. Mutta hyvältä kuulostaa.
Ap
Up