Laihduttajan suklaapala... laku testaamatta...
Laita Fazerin sininen jääkaappiin ja anna sen jäätyä... en ole kokeillut valmiiksi paloiksi laitettua tai muita suklaita, mutta taitavat toimia samoin... ota palanen kun mieli tekee ja vaikka jälkiruuaksi... jäätyneenä se sulaa hitaasti suussa ja taidat saada saman makukokemuksen ja nautinnon kuin monesta palasta yhteensä... seuraavana on testissäni pehmeä laku - toimisiko yhtä hyvin... kokeile myös muita suklaita ja muuta mahdollista... yhdestä palasta et lihoa ja se tuskin haittaa laihtumistasi, mutta kauan ilman mitään makeisia saattaa olla joillekin jopa kidutusta.
Kommentit (14)
Tarkoititko pakastinta vai jääkaappia?
Jääkaappia... Onhan jätskeissäkin sekä lakua että suklaata ja hyvin toimii...
[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 13:32"]Jääkaappia... Onhan jätskeissäkin sekä lakua että suklaata ja hyvin toimii...
[/quote]
No miten jääkaapissa jäätyy?
[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 13:21"]
Laita Fazerin sininen jääkaappiin ja anna sen jäätyä... en ole kokeillut valmiiksi paloiksi laitettua tai muita suklaita, mutta taitavat toimia samoin... ota palanen kun mieli tekee ja vaikka jälkiruuaksi... jäätyneenä se sulaa hitaasti suussa ja taidat saada saman makukokemuksen ja nautinnon kuin monesta palasta yhteensä... seuraavana on testissäni pehmeä laku - toimisiko yhtä hyvin... kokeile myös muita suklaita ja muuta mahdollista... yhdestä palasta et lihoa ja se tuskin haittaa laihtumistasi, mutta kauan ilman mitään makeisia saattaa olla joillekin jopa kidutusta.
[/quote]
Kaikkein helpoimmalla pääsee kun loepttaa sokerin laihduttamisen ajaksi kokonaan, ekat pari viikkoa on tylsää, mutta sen jälkeen karkkihimo väistyy paatuneellakin karkkihiirellä (esim. minä), jos söisin yhden palan suklaata silloin tällöin, ajattelisin suklaata jatkuvasti ja mun laihari olisi totaalisen pilalla sortumisien vuoksi.
T: - 15 kiloa. Ei läskiä enää.
Minä olenkin kaiken ruan kohtuukäyttäjä enkä aio ruveta laiharille, jossa on jotain muuta kuin tavallinen ruokavalioni. Näin ollen keksi tai suklaa- tai lakupala silloin tällöin kuuluu ruokavaliooni. Nyt sitten vaihdan sen jääkaappituotteeseen enkä syö 50 tai 100 grammaa tai enemmän vaan yhden jäätyneen palasen. Hyvä ideahan tämä on.
No edelleen, miten jääkaapissa JÄÄTYY?! Pakastimessa jäätyy, pakastimessa on noin -18 astetta. Jääkaapissa on plussaa, noin 5 astetta.
Kyllä se vaan tuntuu ainakin kovettuneelta. Maku ei ollut mennyt ja jostain syystä toimi siis nyt tosi hyvin. Minulla oli ennestään sellainen mielikuva, että suklaasta menee maku, jos seissyt jääkaapissa, mutta siis nyt ei ja toimi todella hyvin.
Minusta jääkaappikylmä suklaa ei maistu miltään, joten ei toimi itsellä.
Veden jäätymispiste on nolla, muiden aineiden on useimmiten joku muu lämpötila :D
[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 15:07"]Veden jäätymispiste on nolla, muiden aineiden on useimmiten joku muu lämpötila :D
[/quote]
Meinaatko, että suklaa JÄÄTYY alle nollassa?
[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 15:07"]
Veden jäätymispiste on nolla, muiden aineiden on useimmiten joku muu lämpötila :D
[/quote]
Suklaalla se on reippaasti sen alle. Rasva ei jäädy hevillä.
Mä syön aina suklaani jääkaappi kylmänä joten ei toimisi mulla...
[quote author="Vierailija" time="11.01.2015 klo 15:12"]
Suklaalla se on reippaasti sen alle. Rasva ei jäädy hevillä.
[/quote]
Kyllä monet rasvat jähmettyvät jo selvästi nollan yläpuolella. Mitä korkeampi on rasvan tyydyttyneisyysaste, niin sitä korkeammassa lämpötilassa se pysyy kiinteänä.
Hahaha