Mitä hirven lihaan mausteeksi kun uuniin?
Kommentit (8)
No mä laitan pataan vettä, sinne kaikenlaisia mausteita mitä nyt haluankaan, sitten liha sinne liemeen ja jääkaappiin yön yli. Seuraavana päivänä uuniin. Ensin 200 astetta jotta kuumenee kunnolla, sen jälkeen 120 astetta ja annan hautua niin kauan että on ihanan mureaa.
Kiehautan lihaliemen ja siihen vähän soijakastiketta, kokonaisia mustapippureita, katajanmarjoja ja mustaherukoita tai mustaherukkahilloa. Marinoin tuossa yön yli ja valmistan patapaistina hellalla, tunnissa mureaa. Liemestä keitän kastikkeen kasaan suurustamatta
Laitoit mitä vaan, niin lopputulos on hirveä.
Suolaa ja ehkä hiukan mustapippuria. En halua peittää hyvää hirvenlihan makua kaiken maailman mausteilla.
Currya, rakuunaa, meiramia, pippuria, suolaa, chiliä ja kolme lihaslientä.
Ei tartte kuin suolaa ja pippuria. Liikaa mausteita niin on ihan sama mitä syö.
Suolaa, pippuria, katajanmarjoja, muutama pieni sipuli ja ihan pieni hyppysellinen fariinisokeria.
Mausteita.