Millaisen pasta-aterian osaat tehdä?
Kommentit (16)
Torino-makaroonia ja ruskistettua sika-nautajauhelihaa ja sipulia.
Nautitaan runsaan Felix- ketsupin kera.
Kulinarismin multihuipennus!
Pilkottu tomaatti kruunaa annoksen!
Bolognese-kastikkeella lähes ainoastaan onnistuu
Carbonara, bolognese, avokadopasta nyt ainakin.. Onhan noita muitakin, tulee aika usein kikkailtua ja sävellettyä.
Keitän makaroonit ja turautan reilustiketsuppia. Maistus varmaan sulleki
Napolilainen ilotytön pasta: Spaghetti alla puttanesca
Ei tule mieleen mitä pasta-ateriaa en osaisi tehdä, kauhean hyvä en ole raviolien valmistamisessa.
Spagettia keitän kattilassa, kotonatehtyjä lihapullia sulatan pakkasesta ja Lidlin pestokastiketta päälle.
Hyvää on.
Erilaisten pastojen tekeminen on helpointa ruokaa. Ja nopeaa. Sitruuna, lihapulla, bolognese, carbonara, vuohenjuusto, avokado jne.
Ihan minkä vaan. En syö lihaa joten viime aikoina olen tehnyt mm. Sitruunaista halloumipastaa, herne-tahinipastaa ja fenkolipastaa.
Vuohenjuustopastaa.