Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitetaanko tässä ohjeessa kana fileet raakana uuniin?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aiemmin tällä palstalla oli keskustelua juuri siitä että liha täytyy ruskistaa etukäteen ennen uunia.

Vierailija
2/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuolla ohjeen kommenteissa oli ohjeen tekijän vastaus, että laitetaan raakana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimetön ttttt
15.9.2014 kello 12:45 Ilmoita asiaton viesti
Laitetaanko broilerisuikaleetkin raakana uuniin?

Anna Koekeittiöltä TTTTT
15.9.2014 kello 14:13 Ilmoita asiaton viesti
Hei, tässä ohjeessa broilerisuikaleet laitetaan vuokaan raakoina. Broileri kypsyy yhdessä muun vuoan kanssa uunissa.

Vierailija
4/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen samankaltaista riisi-ohra paketin ohjeiden mukaan. Ja suikaleet ovat maustamattomia! Siinä ohjeessa käytetään riisi ohra sekoitusta ja sekaan persikkaa tai mandariinia. Mausteeksi laitan pelkkää currya. Namm!

Vierailija
5/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana_fileet

Vierailija
6/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjeessa puhutaan kyllä SUIKALEISTA.... ja kyllä raaka laitetaan, siellähän ne kypsyy uunissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitetaan, ihan varmasti kypsyy tunnin aikana.

Kivan tuntuinen ohje, kiitos kun laitoit jakoon.

Vierailija
8/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Kanafileesuikaleet ohjeessa luki..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mitä siellä lukee?

Vierailija
10/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Senpä takia se kypsennysaika on tunti, että kana ehtii kypsyä. Enpä äkkiseltään muista yhtään reseptiä, jossa laitettaisiin kana kypsänä uuniin.

Vierailija
12/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 18:00"]

Aiemmin tällä palstalla oli keskustelua juuri siitä että liha täytyy ruskistaa etukäteen ennen uunia.

[/quote]

 

Niin miksi nyt ei täydy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 18:21"]

Itse teen samankaltaista riisi-ohra paketin ohjeiden mukaan. Ja suikaleet ovat maustamattomia! Siinä ohjeessa käytetään riisi ohra sekoitusta ja sekaan persikkaa tai mandariinia. Mausteeksi laitan pelkkää currya. Namm!

[/quote]

 

paljonko riisiä ja,ohraa

Vierailija
14/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 23:37"]

[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 18:00"]

Aiemmin tällä palstalla oli keskustelua juuri siitä että liha täytyy ruskistaa etukäteen ennen uunia.

[/quote]

 

Niin miksi nyt ei täydy.

[/quote]

Ei kaikkea lihaa pidä ruskistaa ennen uuniin laittoa, riippuu ruuasta, mitä tehdään, harva kait kalankaan lihaa ensin ruskistaa, ja sitten laittaa uuniin, broiskun kohdalla samoin. Possua ja nautaakin voi tehdä uunissa ilman, että pitää ruskistaa ensin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reseptissä puhutaan marinoiduista broilerisuikaleista. Jos suikaleet ovat öljymarinadissa yön yli, se mureuttaa lihan, joten kypsyy kivasti tuon reseptin mukaan 1 h uunissa varsinkin kun ohjeessa tulee nestettä vielä siihen sekaan.

 

 

Vierailija
16/17 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 23:41"]

[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 23:37"]

[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 18:00"]

Aiemmin tällä palstalla oli keskustelua juuri siitä että liha täytyy ruskistaa etukäteen ennen uunia.

[/quote]

 

Niin miksi nyt ei täydy.

[/quote]

Ei kaikkea lihaa pidä ruskistaa ennen uuniin laittoa, riippuu ruuasta, mitä tehdään, harva kait kalankaan lihaa ensin ruskistaa, ja sitten laittaa uuniin, broiskun kohdalla samoin. Possua ja nautaakin voi tehdä uunissa ilman, että pitää ruskistaa ensin...

[/quote]

 

Palstalla juuri kaksi päivää sitten sanottiin että jos lihaa ei ennen uunia ruskista, se maistuu keitetyltä lihallta.

Vierailija
17/17 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makua ruskistaminen kyllä parantaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä yksi