Voiko katkarapukimaraa tai lohiviettelystä pakastaa?
Eli jääkaapissa lojuu iso määrä vielä katkarapukimaraa ja lohiviettelystä (kaupan tiskiltä ostettua) - voiko niitä pakastaa? Entäs juustoa? Italiansalaattia tai rosollia?
Kommentit (9)
Kalamestarin lohiviettelys nimeltään :) sellainen majoneesipohjainen sotku. -ap
Eli voin pakastaa kaikki nuo jutut? Muuttuuko maku tai koostumus? -ap
Lohiviettelys saa tänä iltana katkarapukimaraa.
[quote author="Vierailija" time="25.12.2014 klo 23:23"]
Kalamestarin lohiviettelys nimeltään :) sellainen majoneesipohjainen sotku. -ap
[/quote]
Sotkulta kuulostaakin.
Hyi en missään nimessä pakastais. Laita vaikka pizxan päälle huomenna. Tai tee kastiketta, mutta en viitsis kyllä kuumentamatta syödä enää huomenn jos aatonaatost ovat jo olleet teidän jääkaapissä. (En toki tiedä mikä teidän jääkapin lämpötila on mutta usein se on enemmän kuin 2 astett missä tuommoiset säilyy)
Kiitos viestistä! Kaipa ne täytyy sitten huomenna syödä pois kaikki.. Sääli! Otan lisävastauksia mielelläni, sillä Googlettamalla ei löytynyt mitään. -ap
Mikä helevetin lohiviettelys :D