Nyt tiedän miltä tuntuu saada (lievä) allerginen kohtaus
Onneksi vain lievä. En ole allerginen millekään, tai tietääkseni en ole, paitsi soijasta saan kovat vatsakivut. Mutta nyt soin Halvan marmeladeja muutaman. Hetkessä alkoi kurkkua kirveltää, silmät ja nenä vuotaa ja en hetkeen saanut henkeä. Se siitä palasi kun join vähän vettä, mutta kurkkua ja kitalakea kirveltää yhä, vaikka on jo puoli tuntia aikaa. Tietääkö joku, mikä ainesosa noissa on se, mikä tämä aiheutti? En siis ole ikinä kokenut moista, raaka tomaatti on viime aikoina välillä vähän tehnyt kirveltävää oloa, mutta ei mitenkään pahasti.
Kommentit (7)
[quote author="Vierailija" time="24.12.2014 klo 15:23"]
No vaikea sanoa mikä ainesosa joka aiheutti, kun et kertonut mitkä marmeladit olivat kyseessä.
[/quote]
Olisko omena? Noissa on omenajauhetta.
Täällä ilmoittautuu toinen potilas. Huulet ovat turvoksissa ja tulipunaiset aamuisten Julia-konvehtien jälkeen. Olen ottanut antihistamiinia ohjeen mukaan kielen alla liuottaen kuin nitroa mutta huuliin pitäisi saada ilmeisesti hydrokortisonivoidetta. Nyt opin ettei tarvi mennä laitattamaan kalliita huulifillereitä kun voi syödä halvemmalla Julian ja antihistamiinia.
Mun lapsi on allerginen sitruunahapolle.
Jaa tähän on vastattu. Kiitos, seurailen noita molempia. Vieläkin vähän kirveltää kieltä ja kitalakea, mutta saattoi tulla muista makeisista, joita otin vähän varovaisemmin. Halvaan en ole uskaltanut koskea, niitä on toinekin rasia, juhlamarmeladeja. Ap.
No vaikea sanoa mikä ainesosa joka aiheutti, kun et kertonut mitkä marmeladit olivat kyseessä.