Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kalkkunan paistaminen on vaikeaa.

Vierailija
23.12.2014 |

Kalkkunan paistaminen on huomattavasti vaikeampaa kuin kinkun. Siinä on niin paljon erilaisia asioita, jotka pitää huomioida, mm. kalkkunan sisäelinten repiminen ulos paljain käsin.  Sieltä tulee sydäntä, maksaa, kivipiiraa ym.

Sitten on vielä kalkkunan bondage. Siivet ja koivet pitää sitoa puuvillalangalla ääritiukasti kiinni ruhoon. Myös paistolämpötilan tarkkaileminen on melkein rakettitiedettä.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi sikaa!

Vierailija
2/6 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on sisuskalut revitty ulos ja kalkonki uunissa! Voitto on saavutettu! Hyvyys on voittanut pahuuden!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

:)

Vierailija
4/6 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis, mikä on pointtisi tässä aloituksessa? Koetko olevasi mestari "keittiössä" kun tälläistä perus juttua täällä selittelet.

Vierailija
5/6 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En viittis ees ryhtyä noin hankalaan hommaan ku pizzaa saa puhelimella.

Vierailija
6/6 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta itse kalkkunan paistaminen ei ole koskaan ollut erityisen vaikeaa, mutta vaikeaa on saada täytteestä juuri oikeanlainen. Muutamana vuonna on mennyt pahoin pieleen...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi neljä