Kalkkunan paistaminen on vaikeaa.
Kalkkunan paistaminen on huomattavasti vaikeampaa kuin kinkun. Siinä on niin paljon erilaisia asioita, jotka pitää huomioida, mm. kalkkunan sisäelinten repiminen ulos paljain käsin. Sieltä tulee sydäntä, maksaa, kivipiiraa ym.
Sitten on vielä kalkkunan bondage. Siivet ja koivet pitää sitoa puuvillalangalla ääritiukasti kiinni ruhoon. Myös paistolämpötilan tarkkaileminen on melkein rakettitiedettä.
Kommentit (6)
Nyt on sisuskalut revitty ulos ja kalkonki uunissa! Voitto on saavutettu! Hyvyys on voittanut pahuuden!
Siis, mikä on pointtisi tässä aloituksessa? Koetko olevasi mestari "keittiössä" kun tälläistä perus juttua täällä selittelet.
En viittis ees ryhtyä noin hankalaan hommaan ku pizzaa saa puhelimella.
Minusta itse kalkkunan paistaminen ei ole koskaan ollut erityisen vaikeaa, mutta vaikeaa on saada täytteestä juuri oikeanlainen. Muutamana vuonna on mennyt pahoin pieleen...
Siksi sikaa!