Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tykkäätkö kovasta vaiko löysemmästä munasta?

Vierailija
03.10.2021 |

Itse haluan aina kovaksi keitetyn kananmunan. Joskus tarjotaan sellaisia munia, jotka ovat osittain löysiä ja minua jotenkin etoo laittaa niitä suuhun.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä kovaksikeitetty on parempi, ripaus suolaa vielä leivän päällä niin maistuu.

Vierailija
2/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellaisesta vähän löysästä, ihan kovaksikeitetystä en niin tykkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kymmenen minuutin muna, parasta. :)

Vierailija
4/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysää munaa en suuhuni laita. Edes kanan.

Vierailija
5/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viipaleina leivän päällä kova. Ihanaa.

Vierailija
6/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ihan kivikovaa. Mielellään sellainen joka tuntuu aavistuksen pehmeältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkää löysistä, mutta tykkään, että keltuainen punertaa hieman ja eikä ole liian kuiva. Keitän munia n. 10 minuuttia kohtuullisella volyymilla.

Vierailija
8/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muna kypsyy vain ja ainoastaan voissa paistettuna syönti kelpoiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Näin miehenä vois sanoa, että minusta ainakin tuntuu jopa paremmalta, jos onnistuu munan pitämään aavistuksen löysänä. Siis jos joku esim. käsin sitä käsittelee, tai vaikka ihan suuhunkin laittaa. Jos se on ihan kova, niin jotenkin tunto ei ole niin vahva kuin sellaisessa aavistuksen "al dentessä". Yleensä vaan loppua kohti se ihan vääjäämättä kovenee, mutta se kuulunee asiaan :)

Oletko tyhmä vai lukutaidoton?

Tässä ketjussa puhutaan kananmunasta.

Ei sinun kusisesta suolenpätkästä ja sen tuntemuksista.

Vierailija
10/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ukko38 kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Näin miehenä vois sanoa, että minusta ainakin tuntuu jopa paremmalta, jos onnistuu munan pitämään aavistuksen löysänä. Siis jos joku esim. käsin sitä käsittelee, tai vaikka ihan suuhunkin laittaa. Jos se on ihan kova, niin jotenkin tunto ei ole niin vahva kuin sellaisessa aavistuksen "al dentessä". Yleensä vaan loppua kohti se ihan vääjäämättä kovenee, mutta se kuulunee asiaan :)

Oletko tyhmä vai lukutaidoton?

Tässä ketjussa puhutaan kananmunasta.

Ei sinun kusisesta suolenpätkästä ja sen tuntemuksista.

Tykkään munani upotettuna. Sisältä löysä, mutta päällinen pysyy mukavasti kasassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ukko38 kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Näin miehenä vois sanoa, että minusta ainakin tuntuu jopa paremmalta, jos onnistuu munan pitämään aavistuksen löysänä. Siis jos joku esim. käsin sitä käsittelee, tai vaikka ihan suuhunkin laittaa. Jos se on ihan kova, niin jotenkin tunto ei ole niin vahva kuin sellaisessa aavistuksen "al dentessä". Yleensä vaan loppua kohti se ihan vääjäämättä kovenee, mutta se kuulunee asiaan :)

Oletko tyhmä vai lukutaidoton?

Tässä ketjussa puhutaan kananmunasta.

Ei sinun kusisesta suolenpätkästä ja sen tuntemuksista.

Sulle tekis ilmeisen hyvää saada edes jonkunlaista munaa. Vähän paistaa sellainen kireys, minkä kova muna voisi hyvinkin poistaa. Voisin ehkä suostua auttamaan, mutta sun pitää vähän tuota asennetta muuttaa... avoimemmaks ja vastaanottavaisemmaks. Muna nimittäin olis menossa myös ns. "suolenmutkaa täyttämään". eikä tällä kertaa suun kautta.

Kuule.

Jos kuvittelet että moisesta ehdotuksesta hätkähtäisin, olet 25 vuotta myöhässä, jose...

Vierailija
12/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään se 10 min. Lisäkään ei ole liikaa. 

Poikkeuksena pyttipannu, johon paistetaan muna niin, että keltuainen jää löysäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ukko38 kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ukko38 kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Näin miehenä vois sanoa, että minusta ainakin tuntuu jopa paremmalta, jos onnistuu munan pitämään aavistuksen löysänä. Siis jos joku esim. käsin sitä käsittelee, tai vaikka ihan suuhunkin laittaa. Jos se on ihan kova, niin jotenkin tunto ei ole niin vahva kuin sellaisessa aavistuksen "al dentessä". Yleensä vaan loppua kohti se ihan vääjäämättä kovenee, mutta se kuulunee asiaan :)

Oletko tyhmä vai lukutaidoton?

Tässä ketjussa puhutaan kananmunasta.

Ei sinun kusisesta suolenpätkästä ja sen tuntemuksista.

Sulle tekis ilmeisen hyvää saada edes jonkunlaista munaa. Vähän paistaa sellainen kireys, minkä kova muna voisi hyvinkin poistaa. Voisin ehkä suostua auttamaan, mutta sun pitää vähän tuota asennetta muuttaa... avoimemmaks ja vastaanottavaisemmaks. Muna nimittäin olis menossa myös ns. "suolenmutkaa täyttämään". eikä tällä kertaa suun kautta.

Kuule.

Jos kuvittelet että moisesta ehdotuksesta hätkähtäisin, olet 25 vuotta myöhässä, jose...

Onko torttu kuiva kuin beduiinin sandaali 🤭

Vierailija
14/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletteko koskaan pääsiäisenä koristellut miehenne pääsiäismunan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
03.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun muna on kaksi minuuttia kovana ja sen jälkeen löysänä.