Lue keskustelun säännöt.
Kaapissa pestoa ja aurinkokuivattua tomaattia - millaista leipää saa aikaiseksi?
08.11.2014 |
Pystyykö noita lisäämään johonkin leipätaikinaan? Tuleeko syötävää vai ihan mahdottoman pahaa?
Kommentit (5)
Joku focaccian tyylinen? Ite laitan pannariin noita+juustoa ja hyvää on tullut, eipä niillä kauheesti metsään voi varmaan mennä :D
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voi laittaa leipätaikinaa, varsinkin aurinkokuivatut tomaatit tekee tosi hyvän maun, lisää sitä öljyä myös taikinaan vähän.
Jos tekisit kierresämpylöitä? Taikina levyksi, voitelet pestolla nakkelet silputtuja tomaatteja ja käärit kuin kääretortun ja leikkaat viipaleiksi.
Kai nyt jollakin on tällaista tärkeää tietoa? Älkää pantatko!