Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kaapissa pestoa ja aurinkokuivattua tomaattia - millaista leipää saa aikaiseksi?

Vierailija
08.11.2014 |

Pystyykö noita lisäämään johonkin leipätaikinaan? Tuleeko syötävää vai ihan mahdottoman pahaa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
08.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai nyt jollakin on tällaista tärkeää tietoa? Älkää pantatko!

Vierailija
2/5 |
08.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku focaccian tyylinen? Ite laitan pannariin noita+juustoa ja hyvää on tullut, eipä niillä kauheesti metsään voi varmaan mennä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
08.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi laittaa leipätaikinaa, varsinkin aurinkokuivatut tomaatit tekee tosi hyvän maun, lisää sitä öljyä myös taikinaan vähän.

Vierailija
4/5 |
08.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tekisit kierresämpylöitä? Taikina levyksi, voitelet pestolla nakkelet silputtuja tomaatteja ja käärit kuin kääretortun ja leikkaat viipaleiksi.

Vierailija
5/5 |
08.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Huomenna leipomaan :)

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kolme