Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jos lapsi tai nuori viihtyy yksin, hänessä tai hänen kotioloissaan on jotain vikaa (oletus), häntä kiusataan tai syrjitään. Jokainen lapsi ja nuori kaipaa seuraa.
Jos vanhus on yksin palvelukodin huoneessaan, hänet saatetaan kärrätä yhteistilaan esim. Jumalanpalvelukseen, askartelutuokioon, tai musiikkihetkeen. Että hän saisi virikkeitä ja ikäistään seuraa. Riippumatta siitä, kiinnostavatko kyseiset aktiviteetit.
Jos keski-ikäinen haluaa olla yksin kotonaan, ehkäpä työpäivän jälkeen, se on sen sijaan ok. Pitäähän hänen saada palautua ja nauttia hiljaisuudesta, introvertti kun on...
Mutta se ei ole ok jos lapselle riittää koulu ja koti. Hänen on pakko lähteä harrastamaan kodin ulkopuolelle, nuorena täytyy liikkua nuorisoporukassa, muuten on epäsosiaalinen...

Hieman kärjistettynä näin. Miksi?

  • ylös 6
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Ei ole pakko, mutta tiedän kyllä mitä tarkoitat. Itse olin juuri tuollainen lapsi, ja omakin on. Onneksi omat vanhemmat ymmärsivät eikä itseäkään huolestuta kotihiiri-teini. Ihmettelyä on kyllä kuultu, sekä omassa nuoruudessa että nyt

Vierailija

"Että hän saisi virikkeitä ja ikäistään seuraa". Jaa. Tuossa tapauksessa sana "virike" on kyllä maailman kamalin juttu.

Mutta niin. Meidän ihmisten tehtävähän ei ole lisääntyä vaan olla tuottavia. Siis ansaita rahaa tai muulla tavoin tuottaa jotain "hyödyllistä" muille.

Keski-ikäiset jotka tekevät töitä tuottavat muille rahaa verojen vuoksi. Siksi heillä on loppuaika oikeus olla rauhassa.

Lapset ja vanhukset eivät olet tuottavia. Heillä ei ole oikeutta olla rauhassa! Heidän täytyy koko ajan sietää muiden seuraa! Heidän täytyy! Täytyy! He eivät ole ostaneet itselleen oikeutta olla rauhassa! Jos he tahtovat omaa rauhaa heidän täytyy maksaa! Maksakaa tai kärsikää!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla