Miksi leikkauksen jälkeen syöty herkkuruoka ei enää uppoa?
Olin keväällä jalkaleikkauksessa. Mitään pahoinvointia ei tullut lääkkeistä tai mistään. Toivoin kotiinpäästyäni lempiruokaani butter chickeniä ja sitä sain. Söin hyvällä ruokahalulla.
Nyt kuitenkaan pelkkä ajatuskin butter chickenistä ällöttää vaikka ennen oli ihan herkkua. Aiheuttiko toipilasaika jonkin ruokatrauman mihin tuo butter chicken nyt yhdistyy alitajunnassa?
Kommentit (8)
Olet lihonut ja keho pistää vastaan nyt?
Onko sulla joku kipulääkitys päällä, ne voi viedä ruokahalun.
Olen samassa painossa kuin ennen leikkaustakin ja täysin toipunut enkä tarvitse lääkkeitä. Ruokahalu muuten on kunnossa, mutta herkkuruoka vain ällöttää
-ap
Aversio on homman nimi. Multa loppui soijatuotteiden käyttö vakavan sairauden aikana, en ole palannut niihin sen koommin. Yhdistyy huonoon kokemukseen/traumaan.
Vierailija kirjoitti:
Aversio on homman nimi. Multa loppui soijatuotteiden käyttö vakavan sairauden aikana, en ole palannut niihin sen koommin. Yhdistyy huonoon kokemukseen/traumaan.
Kiitos! Eli ihan niin kuin aavistelinkin että yhdistyy leikkaukseen vaikkei varsinaisesti mitenkään erityisen traumaattinen henkisesti ollut, mutta keholle tietysti kyllä. Kiitos aversio-termistä!
-ap
Lisään vielä että onpahan ikävää ettei tuo aversio iskenyt esim. suklaan kohdalla, jota meni kiitettävät määrät leikkauksen jälkeen :D
-ap
up