kaalilaatikko
Ihanaa tein lempiruokaani taas kova työ mutta palkinto on hyvääää mitäs lempiruokia muilta löytyy siis ajattelin lähinnä sellaisia että pitää nähdä vähän vaivaa ( ei tilaus pitsa)
Kommentit (11)
Jauhelihamureke ja kantarellikastike.
Kasvistortillat. Isompi työ täytteessä kuin normaalisti tortilloilla.
Kova työ kaalilaatikossa? Uunihan siinä sen työn tekee! Pilkkoo ainekset, siinä ei kauan mene, heittää vuokaan ja vuoka uuniin. Sitten voi lähteä vaikka ulkoilemaan, esim. poimii puolukoita, ja kun tulee takaisin, laatikko on valmis. Puolukoista survos siihen kylkeen.
Mutta hyvää se on! Ja sitä parempaa, mitä pidempään malttaa antaa hautua.
Vierailija kirjoitti:
Kasvistortillat. Isompi työ täytteessä kuin normaalisti tortilloilla.
Niin, kasvikset on itse pilkottava kun kanan tai jauhelihan voi ostaa valmiiksi jauhettuna?
Vierailija kirjoitti:
Kova työ kaalilaatikossa? Uunihan siinä sen työn tekee! Pilkkoo ainekset, siinä ei kauan mene, heittää vuokaan ja vuoka uuniin. Sitten voi lähteä vaikka ulkoilemaan, esim. poimii puolukoita, ja kun tulee takaisin, laatikko on valmis. Puolukoista survos siihen kylkeen.
Mutta hyvää se on! Ja sitä parempaa, mitä pidempään malttaa antaa hautua.
Ei kai kukaan hullu jätä uunia päälle kun lähtee ulos? Sama pesu- ja tiskikoneen kanssa.
Pitsa on kiva tehdä kun voi erilaisilla täytteillä leikkiä mielen mukaan mutta harvoin jaksaa vaivautua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasvistortillat. Isompi työ täytteessä kuin normaalisti tortilloilla.
Niin, kasvikset on itse pilkottava kun kanan tai jauhelihan voi ostaa valmiiksi jauhettuna?
Tietty. Sen lisäksi haudutettava muhennosta vartti.
Vierailija kirjoitti:
Kova työ kaalilaatikossa? Uunihan siinä sen työn tekee! Pilkkoo ainekset, siinä ei kauan mene, heittää vuokaan ja vuoka uuniin. Sitten voi lähteä vaikka ulkoilemaan, esim. poimii puolukoita, ja kun tulee takaisin, laatikko on valmis. Puolukoista survos siihen kylkeen.
Mutta hyvää se on! Ja sitä parempaa, mitä pidempään malttaa antaa hautua.
Mä ainakin paistan sekä kaalit että jauhelihan ennen uunia, ei se nyt mitenkään vaikea homma ole, mutta menee kuitenkin aikaa kun pitää useassa erässä paistaa.
Vierailija kirjoitti:
Kova työ kaalilaatikossa? Uunihan siinä sen työn tekee! Pilkkoo ainekset, siinä ei kauan mene, heittää vuokaan ja vuoka uuniin. Sitten voi lähteä vaikka ulkoilemaan, esim. poimii puolukoita, ja kun tulee takaisin, laatikko on valmis. Puolukoista survos siihen kylkeen.
Mutta hyvää se on! Ja sitä parempaa, mitä pidempään malttaa antaa hautua.
no mä teen omalla tavalla omilla aineilla mutta todella hyvää kukin tavallaan
Vierailija kirjoitti:
Kasvistortillat. Isompi työ täytteessä kuin normaalisti tortilloilla.
Miten muka. Samat täytteet kuin muutenkin mutta eläinproteiini jää pois...
Kasvislasagne on aika hyvää, sekä kasvispihvit. Lohilaatikko kans.