jos teen nyt flunssassa ruokaa jonka pakastan, saanko taudin ruuasta?
Tuli mieleen vaan kun olen flunssassa ja tein ihan liikaa ruokaa ja pistin pakkaseen. Että voinko vaikka puolen vuoden jälkeen saada flunssan noista pöperöistä? :)
Kommentit (11)
Riippuu siitä kuinka paljon räit ruoan sekaan.
Et voi. Normaalit flunssavirukset ei elä kuin muutaman tunnin pinnoilla. Noro-virus on eri asia, se voi elää pakkasessakin.
Terv. sh
[quote author="Vierailija" time="29.09.2014 klo 21:06"]
Riippuu siitä kuinka paljon räit ruoan sekaan.
[/quote]
Jos nyt maistelin lasagnen kastiketta useaan otteeseen samalla lusikalla
[quote author="Vierailija" time="29.09.2014 klo 21:08"]
Et voi. Normaalit flunssavirukset ei elä kuin muutaman tunnin pinnoilla. Noro-virus on eri asia, se voi elää pakkasessakin.
Terv. sh
[/quote]
Mun tarttee varmaan varoiksi heittää ruokaa pakkasesta pois ettei tuu noroa. :)
Jos pesit kätesi hyvin ja että räkinyt sinne ruokaan niin et saa pakastetusta ruuasta flunssaa uudestaan.
[quote author="Vierailija" time="29.09.2014 klo 21:25"]
[quote author="Vierailija" time="29.09.2014 klo 21:08"]
Et voi. Normaalit flunssavirukset ei elä kuin muutaman tunnin pinnoilla. Noro-virus on eri asia, se voi elää pakkasessakin. Norokaan ei paria viikkoa kauempaa elä.
Terv. sh
[/quote]
Mun tarttee varmaan varoiksi heittää ruokaa pakkasesta pois ettei tuu noroa. :)
[/quote]
Ajatelkaapa kuinka kätevää olisi pakastaa flunssa ja sitten tarvittaessa ottaa sieltä pala pakastettua flunssaa (esim. lasagnen muodossa) kun huvittaa jäädä kotiin eikä mennä töihin. Syöt vaan sen pakastetun flunssan ja seuraavana päivä olisikin jo vähän kipeä olo :)
[quote author="Vierailija" time="29.09.2014 klo 21:30"]Ajatelkaapa kuinka kätevää olisi pakastaa flunssa ja sitten tarvittaessa ottaa sieltä pala pakastettua flunssaa (esim. lasagnen muodossa) kun huvittaa jäädä kotiin eikä mennä töihin. Syöt vaan sen pakastetun flunssan ja seuraavana päivä olisikin jo vähän kipeä olo :)
[/quote]
Ihana :DD
[quote author="Vierailija" time="29.09.2014 klo 21:30"]Ajatelkaapa kuinka kätevää olisi pakastaa flunssa ja sitten tarvittaessa ottaa sieltä pala pakastettua flunssaa (esim. lasagnen muodossa) kun huvittaa jäädä kotiin eikä mennä töihin. Syöt vaan sen pakastetun flunssan ja seuraavana päivä olisikin jo vähän kipeä olo :)
[/quote]
Joku meillä töissä on varmasti keksinyt tämän kun aina iskee flunsssa kun on iso projekti tulossa:D
Eikös siitä sairastetusta flunssasta tule sen verran vastustuskykyä, ettet ihan samaa yhdistelmää saa?
Voit